20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Engelli kampından Başkan'a teşekkür

Aliağa Belediyesi ve Alternatif Yaşam Derneği ortaklığında düzenlenen Engelliler Yaz Kampı'na katılan gönüllü eğitimciler Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya'ya plaket vererek teşekkür etti.


28 Mayıs'ta başlayan ve 1 Eylül'de tarihinde sona erecek olan Engelliler Yaz Kampına katılan yerli ve yabancı gönüllüler kamp süresince büyük destek gördükleri Başkan Kaya'yı ziyaret ettiler. Japonya, Kore, Fransa, Gürcistan, Sırbistan, Hollanda gibi ülkelerden gelen gönüllüler nezaretinde halen devam eden yaz kampının çok verimli geçtiğini ifade eden Kamp Koordinatörü Alp Kaan Koçak, " İlk defa bir Belediye ile ortaklaşa bir organizasyon yapıyoruz. Türkiye ye örnek olacak bir çalışmaya imza attık. Dernek olarak şimdiye kadar yaptığımız organizasyonlar içinde en keyif aldığım çalışma bu oldu. Başkanımız ve tüm ekibi çalışmalarımızın her safhasında desteklerini hiç esirgemediler. Başkanımızın böylesine önemli bir proje için gösterdiği hassasiyet takdire şayan. Büyük bir özveri ile devam eden yaz kampımızda Aliağa da bulunan engelli vatandaşlarımız çok güzel zamanlar geçirdiler. Onların mutluluğuna ortak olmak büyük bir keyifti. Başta Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Başkan Kaya da engelli yaz kampı projesinin hiçbir problem olmadan devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Yoğun süren bir ön çalışmadan sonra Aliağa da yaşayan engelli vatandaşlarımızı tespit ettik ve projeyi anlattık. Zor ama çok önemli bir sosyal projenin hayata geçmesinden dolayı çok mutluyum. Bu tür projeleri siyasete alet etmeme adına çok fazla da reklamını yapmadık. Engelli vatandaşlarımız ile sizler daha fazla beraber oldunuz ve ilgilendiniz, üstelik hiçbir maddi beklenti olmadan yaptınız bunları. Bende size ve tüm gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum" dedi.


Alternatif Yaz kampı koordinatörü Alp Kaan Koçak gönüllüler ile birlikte Alternatif Yaşam Derneği Başkanı Ercan Tutal adına Başkan Tansu Kaya'ya, Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysun Laçinel Bölat'a, Belediye Basın Danışmanı Yunus Yeşilöz'e ve Kadın Danışma Merkezi Müdürü Yasemin Duran'a teşekkür plaketi verdi.


1 Eylül 2008 tarihinde sona erecek olan Engelliler Yaz Kampından şu ana kadar yaklaşık 150 engelli vatandaşımız yararlanırken her hafta değişen engelli gruplarına 15'er kişilik gönüllü eğitimciler refakat ediyor. Kampta yüzmeden, dalma eğitimine, eğitim faaliyetlerinde oyunlar ve gezilere kadar bir çok etkinlik gerçekleştiriliyor.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 15:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?