15
Mayıs
2024
Çarşamba
ALİAĞA - İZMİR

Eşine tokat atan adama ilginç ceza

Eşine tokat attığı ve kül tablası fırlattığı için karısı tarafından karakola şikayet edilen Faik Cebeci, 5 ay boyunca ücretsiz kamu yararına çalışma cezası aldı. Eşine tokat attığı için çok pişman olduğunu söyleyen Faik Cebeci, "İşsizlik huzurumuzu bozdu. Kızım kalbinden rahatsız, tedavisini yaptıramıyorum" diye dert yandı.

İzmir'in Aliağa ilçesinde açtığı spotçu dükkanında işleri iyi gitmediği için borca girip işsiz kalan Faik Cebeci, işsiz kalmasının aile huzurunu bozduğunu belirtti. Bir tartışma sırasında eşine kül tablası fırlatan Faik Cebeci'yi eşi karakola şikayet etti. Şikayetin kamu davasına dönüşmesinin ardından Faik Cebeci'ye Sulh Ceza Mahkemesi tarafından bin 125 YTL para cezası verildi. Bu olayın ardından kısa bir süre sonra tekrar eşiyle tartışma yaşayan Faik Cebeci, eşine tokat attı. Mahkeme Cebeci'ye 5 ay boyunca ücretsiz kamu yararına çalışma cezası verdi. Aliağa Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi'nde 1,5 aydır bakım ve temizlik yapan Faik Cebeci, okul sıralarını zımparalayarak boyuyor. Eşine tokat attığı için çok pişman olduğunu söyleyen Cebeci, "Bütün bunlar işsizlik nedeniyle yaşanıyor. Ben zaten asabi bir insanım. Kötü bir zamanda olmadık bir laf edince ben de ona tokat attım. Sonra da kendimi burada buldum. İşlerim rast gitmedi. Belediye para cezasını ödeyebilmem için yardım etti ama onu da kiraya vermek zorunda kaldım. Kızım hasta. Ona bakacak durumum yok. Kalıcı bir iş istiyorum" dedi.

9 yaşındaki kızı Melda Cebeci'nin kalp damarlarından birinin doğuştan tıkanık olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini söyleyen Faik Cebeci, sözlerine şöyle devam etti: "Sabah 08:00'den öğle 12:00'ye kadar okulda çalışıyorum. Öğleden sonra yapacak bir iş istiyorum. Mobilya döşemecisiyim ama iş yapabilmek için sermaye lazım. Çocuklarıma bakabilmek için elimden gelen her şeyi yaparım. Tek isteğim kalıcı bir iş." 16 yaşında Burak isimli bir de oğlu olan Faik Cebeci, sıralarını boyadığı okula oğlu Burak'ın kaydını yaptırdığını ancak nasıl okutacağını bilemediğini söyledi.

Faik Cebeci'nin eşi Seval Cebeci ise olayların bu duruma geleceğini tahmin etmediğini, işsizliğin ailelerinin huzurunu bozduğunu söyledi. Doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan Melda ise, "Oyun oynarken yoruluyorum. Okul bahçesinde arkadaşlarımla koşamıyorum. Kalbim sızlıyor. Ameliyat olup ben de arkadaşlarımla oynamak istiyorum" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2007 Perşembe 14:00:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Orhan Elhan IP: 85.98.107.xxx Tarih : 28.11.2007 11:05:11

Gerçekten Çok Üzücü bi Durum Ama Kusura Bakmayın Kendimi Tutamıycam:D:D:D:Dzuhahahahahhh