20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Eşinin kıymetini evden ayrılınca anladı

İzmir'in Aliağa İlçesinde yaşayan Ahmet Arslan isimli genç, tartıştığı karısının kendisinden şikayetçi olması üzerine üç ay eve girmeme cezası aldı. Karısından kendisini affetmesini isteyen Arslan, eşinin çalıştığı Aliağa Adliyesi önüne üzerinde "Beni Affeder Misin, Seni Çok Seviyorum" yazılı bir çelenk bırakarak af diledi.


Aliağa'da yaşan ilginç olayda, demir çelik işçisi Ahmet Arslan (28), üç aydır ayrı yaşadığı eşini ikna edebilmek için çalıştığı işyerinin karşısına dev bir çelenk koyarak özür diledi. Eşi Ayşe Arslan'ın (25) ise 20 gün izin alarak memleketine gittiği öğrenildi.


Aliağa'da bulunan Habaş Demir Çelik Fabrikası'nda kalite kontrol uzmanı olarak çalışan Ahmet Arslan ve Aliağa Adliyesi'nde çalışan eşi Ayşe Arslan evlendikten 8 yıl sonra aşırı kıskançlık sonucu mahkemelik oldular. Görülen dava sonucu üç ay evden uzaklaştırma cezası alan Ahmet Arslan, eşi ve 5 yaşındaki kızının hasretine dayanamadı ve kendini affettirmek için çareyi 2,5 metreye 2 metre ebadında pembe çiçeklerle donatılmış kalp şeklinde "Beni Affeder Misin, Seni Çok Seviyorum " yazan bir çelengi eşinin Aliağa Hükümet binasında çalıştığı odanın tam karşısındaki parka koyarak af dilemekte buldu.


Sekiz yıllık evli ve beş yaşında bir çocukları olduğunu söyleyen Ahmet Arslan; şöyle konuştu: "Sekiz yıldır evli ve beş yaşında bir çocuk sahibiyiz. Kıskançlık nedeniyle eşim benden boşanmak istedi. Ancak ben onu çok seviyorum. Her şeye razıyım yeter ki beni affetsin. Sekiz yıllık yaşam sonrası hakimin vermiş olduğu bu evden uzaklaştırma ve hiçbir şekilde görüşmeme cezası beni çok etkiledi. Bu geçen süre içinde eşime karşı çok haksızlık ettiğimi anladım. Onsuz geçirdiğim sürede hayat bana zehir oldu.


Yaptığım şeylerden çok pişmanım. Eşimi ve kızımı çok özledim. Beni affetmesini istiyorum."

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 14:37:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?