20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Fenerbahçe Ülker Aliağa'da

Fenerbahçe Ülker Basketbol takımı, Beko Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Aliağa Petkim Basketbol takımı ile yapacağı maç için İzmir'in Aliağa ilçesine geldi.


Fenerhaçe Ülker Basketbol Takımı akşam saatlerinde geldikleri Aliağa'da taraftarlar tarafından çiçekle karşılandı. Maç öncesi salonu gezen ve antreman yapan Fenerbahçe Ülker Takımı'nın hocası Tanjeviç ve Aliağa Petkim Basketbol Takımı'nın Hocası Mete Babaoğlu sarılarak hasret giderdi.

Uçakla İstanbul'dan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na inen Fenerbahçe Ülker takımı, daha sonra maçın oynanacağı Aliağa'daki Aliağa Belediyesi Enka Spor Salonu'na geldi. Burada Aliağa Fenerbahçeliler taraftar Derneği Başkanı Bülent Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan takımın kaptanı Damir Mrsic'e bir buket çiçek verildi.


Maçın oynanacağı salonda antreman yapan Fenerbahçe Basketbol Takımı'nı Basketbol Şube Sorumlusu Nedim Karakaya ile Aliağa Fenerbahçeliler Taraftar Derneği Başkanı Bülent Aydın ve yönetim kurulu üyeleri birlikte izlediler. Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Nedim Karakaya, "Aliağa gibi kırk bin nüfuslu bir ilçede böylesine güzel bir salon olması bizi sevindirdi. Sporun her dalında olduğu gibi basketbolda da sponsor çok önemli" derken Taraftar Derneği Başkanı Bülent Aydın; "Biz Aliağa'da yaşayan Fenerbahçeliler olarak bu maçta sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceğiz. Dostluk kazansın" şeklinde konuştu. Fenerbahçeli taraftarların, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı kafilesine akşam Can Restaurantta bir de yemek programı düzenlediği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 18:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?