25
Mayıs
2024
Cumartesi
ALİAĞA - İZMİR

Futbol engel tanımıyor

SPOR, ENGEL TANIMIYOR

Aliağa Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencileri ile Menemen Ege Bilim Engelliler Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri arasında yapılan futbol karşılaşması renkli görüntülere sahne oldu.

Aliağa Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencileri sahaya Aliağa Belediyesinin hediye ettiği formalarla çıkarken sahada yapılan mücadele görülmeye değerdi. Maç öncesi konuşma yapan Aliağa Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Dilek Öge “Engeller aşılmak içindir. Bugün buradaki kalabalık hem öğrencilerimizi hem de bizleri çok mutlu etti. Fırsat ve imkân sağlandığında bu öğrencilerimizi topluma adapte etmenin ne kadar kolay olduğunu burada hep beraber yaşıyoruz. Bizlere destek olun gücümüze güç katın, gelin engelleri beraber aşalım” dedi.

Aliağa Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencileri ile Menemen Ege Bilim Engelliler Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri arasında yapılan futbol karşılaşmasına Kent Konseyi Başkanı Sedat Güç, Garnizon Komutanı Uğur Aytuğ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yılmaz, öğrenci velileri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Karşılaşmanın açılış vuruşunu Kent Konseyi Başkanı Sedat Güç ve Garnizon Komutanı Uğur Aytuğ yaparken karşılaşmayı Menemen Ege Bilim Engelliler Rehabilitasyon Merkezi 6 – 4 kazandı.

SPOR, ENGEL TANIMIYOR
SPOR, ENGEL TANIMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 09:17:05
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 15:18:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?