27
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Hastanede boş yer bulunamadı, öldü

İzmir'in Aliağa ilçesinde, mide rahatsızlığı geçirdiği sanılarak hastaneye kaldırılan işadamı ve siyasetçi Mehmet Tanrıkulu'nun kalp krizi geçirdiği belirlendi.

 İlk müdahalenin yapılmasının ardından İzmir'e sevk edilen işadamı götürüldüğü bir hastanenin "yer yok" demesiyle başka hastaneye götürüldü. Anjio olması gerektiği teşhisi konulan işadamı hastane hastane dolaştırıldı.

HASTANE HASTANE DOLAŞTIRILDI
Aliağa'nın tanınan simalarından işadamı, müteahhit Mehmet Tanrıkulu (57), Fevzipaşa Caddesi üzerindeki Gülhan İnşaat Malzemeleri isimli işyerinde rahatsızlandı. Midesinden rahatsızlandığı sanılan Tanrıkulu yakınları tarafından Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk muayenede Tanrıkulu'nun kalp krizi geçirmekte olduğu teşhisi kondu ve acilen İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tanrıkulu, getirildiği Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden "yer yok" gerekçesiyle Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Şiddetli bir kalp krizi daha geçiren Tanrıkulu'na "Acilen anjio olması gerektiği" teşhisi konuldu. Ancak işadamının talihsizliği burada da bitmedi. Anjio yapılması gerektiği belirlenen Tanrıkulu'na bu kez de "Anjio cihazının arızalı" olduğu ifade edilerek müdahale edilemedi. Yaşanan bu gelişmeler üzerine akrabaları, Tanrıkulu'nu anjio olması için acilen Basmane semtinde bulunan Özel Şifa Hastanesi'ne kaldırdı. Burada anjio yapılan Mehmet Tanrıkulu kurtarılamadı.
Mehmet Tanrıkulu, Aliağa Merkez Camii'nde cuma namazını müteakıben kılınacak cenaze namazından sonra Aliağa Kabristanlığı'ndaki aile mezarlığında toprağa verilecek.

AK PARTİ İL DELEGESİ
1952 yılında Elazığ'ın Ergani ilçesinde doğdu. 1979 da Aliağa'ya gelerek PETKİM A.Ş.'de makine mühendisi olarak işe başladı. PETKİM A.Ş.'de Yatırımlar Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. 1998 yılında emekli olarak müteahhitlik işlerine başladı. İş yaşamının yanı sıra politika ile de yakından ilgilendi. Mehmet Tanrıkulu, 1984 ve 1989 seçimlerinde ANAP'dan Aliağa Belediye Başkan adayı oldu. Bir dönem ANAP İlçe Başkanlığı görevini de yürüttü. AK Parti Aliağa İlçe Yönetim Kurulunda görev aldı. Mehmet Tanrıkulu evli ve iki çocuk babasıydı.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 11:28:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?