20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

HEM öğrencileri yemekte buluştu

Aliağa İlçesi'nde bulunan Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri, tayini çıkan Şebnem Çamlıgüney Yörü ve emekli olan Aliye Eser için bir veda yemeği düzenledi.

Bizim Ev Restaurantta bir araya gelen Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri, düzenledikleri veda yemeğinde gönüllerince eğlendi.

Hakim olan eşi Mustafa Yörü'nün İstanbul'a tayin olmasının ardından kendisi de İstanbul'a tayin olan Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Şebnem Çamlıgüney Yörü; "Dört yılı idarecilik ve son yılı Müdür Vekilliği olmak üzere beş yıldır Aliağa'da görev yapıyordum ancak eşimin tayini nedeniyle bende tayin oldum. Arkadaşlarım bir veda yemeği düzenlemişler, çok gurur duydum. Görev yaptığım süre içinde arkadaşlarımla oldukça verimli işlere imza attığımıza inanıyorum. Aliağa Halk Eğitim Merkezi her anlamda bölgenin en iyi Halk Eğitim Merkezi olmuştur" şeklinde konuştu. Emekli olan El Sanatları Öğretmeni Aliye Eser ise; "Arkadaşlarımdan ve öğrencilerimden ayrılacağım için üzgünüm ama benim yerime de başka öğretmenler gelecek. Ben yine her zaman onların yanında olacağım" dedi. Gece boyunca gönüllerince eğlenen Halk Eğitim Merkezi çalışanları hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 14:02:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?