19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

İndirim fırsatlarını kaçırmayın

Aliağa Ticaret Odası, ekonomik kriz sonucu piyasada oluşan durgunluğu aşmak amacıyla üyesi olan kuruluşların katılımıyla indirim günleri kampanyası başlatıyor.

Kampanya kapsamında ürünlerinde belirledikleri indirimleri Aliağa Ticaret Odası'na bildiren esnafın bu indirimleri, Oda tarafından 20 bin adet basılacak 'İndirim Günleri' broşürü ile ilçedeki tüm konutlara dağıtılacak. İndirim günleri insert'i Cumartesi ve Çarşamba günleri kurulan halk pazarlarında açılacak stantlarla Aliağa halkına dağıtılacak.


Kampanyaya 4 Nisan Günü Aliağa Kapalı Pazaryeri'nde açılacak halk pazarında start verileceğini söyleyen Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, "Pazar yerinde açacağımız stantla kampanyamıza katılan işyerlerinin indirimlerinin yer aldığı İndirim Günleri kataloğu tüketicilere dağıtılacak. Devam eden günlerde de kampanya kapsamındaki indirimleri tüketicilere doğrudan ulaştıracağız" dedi.


Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, ekonomik krizin, tüketicinin alış veriş eğilimlerini olumsuz etkilediğini söyledi. Saka, İndirim Günleri kampanyasını başlatarak hem Oda üyesi esnaf ve ticaret erbabına fayda sağlamayı hem de vatandaşlarımızın istediği ürünleri daha uyguna alabilmesini amaçladıklarını söyledi.


Piyasada yaşanan durgunluğu aşmak ve piyasayı biraz olsun canlandırmak istediklerini anlatan Saka, şunları söyledi: "Kampanyamız; üyemiz olan işyerlerinin kendi belirledikleri indirim oranlarını odamıza yazılı olarak bildirmeleriyle oluşan bir indirim kataloğu hazırlayıp bunu ilçemizdeki tüm konutlara dağıtmayı içeriyor. Kampanyaya katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum."


Saka, kampanyanın Aliağa Ticaret Odası Meslek Komitelerinden oluşan çalışma grubu tarafından şekillendirildiğini ifade etti. Saka, yaptığı açıklamada, "kampanya kapsamında üyelerimiz kendi belirleyeceği oranda indirim yaparak, ürünlerini satışa sunacak. Bu indirimlerine bağlı kalacağını yazılı olarak bize taahhüt edecek. Biz de üyelerimizin indirim kampanyalarından oluşan "indirim günleri" adlı kataloğumuzu ilçede tüm evlere dağıtacağız" dedi.


Kampanyanın hem tüketicinin hem de satıcının kazanması amacıyla hazırlandığını anlatan Adnan Saka, şöyle konuştu: "Tüketicilerimiz malı mevcut fiyatından daha ucuza alırken, üyemiz esnaf ve ticaret erbabımız ise işlerinde hareketlilik yaşayacak. Tüketiciyi sokağa çekerek her dalda faaliyet gösteren esnaf ve sektörün yararlanmasını istiyoruz. Kampanyada indirim oranları yüzde 10-50 arasında değişiyor. Ayrıca her mağazanın ve esnafın Odaya yazılı olarak bildirmesi koşuluyla kendi indirimini kendisinin
belirlemesi konusunda da serbestlik getirdik."

İha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 16:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?