20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

İş makinesi operatörlerine seminer

Aliağa Belediyesi bünyesinde çalışan operatör ve şoförlere eğitim semineri düzenlenerek araç kullanımında dikkat edilecek hususlar anlatıldı.

Aliağa Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim seminerine Aliağa Belediyesi bünyesinde görev yapan şoförler ve iş makinesi operatörleri katıldı.

Yeni alınan iş makinesi ve kamyonların kullanımı slayt gösterimi ile anlatıldı. BMC fabrikası Eğitim Uzmanı Volkan Oyan tarafından verilen eğitim seminerine Belediye Temizlik İşleri Müdürü Kamuran Han, Belediye Atölyeler Sorumlusu Şevket Bıyıklı ile bu bölümlerde çalışan operatörler katıldı. Her çalışanın kullandığı aracı iyi tanıması gerektiğinin altını çizen Volkan Oyan, amaçlarının kurallara uyan, kullandığı aracın her an bakımını yapabilecek teknik donanıma sahip operatörler yetiştirmek olduğunu söylerken, Belediye Atölyeler Sorumlusu Şevket Bıyıklı ve Temizlik İşleri Müdürü Kamuran Han, görev yapan personelin uzmanlaşması için bu tür seminerlerin sık sık tekrarlanacağını ve her konuda donanıma sahip bir ekiple çalışma imkanı bulacaklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 19:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?