18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALİAĞA - İZMİR

İzmir-Aliağa: Eski CHP'li, yeni AKP'li Başkan'dan çiçekli teşekkür

İzmir’in Aliağa İlçesi’nde 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde, 15 yıllık Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediye dönemine son vererek, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Aliağa Belediye Başkanı seçilen İnşaat Mühendisi Tansu Kaya, Aliağa halkına çiçek vererek teşekkür etti.

28 Mart öncesinde, seçim çalışmaları sırasında, esnaf ve vatandaşı tek tek ziyaret eden Kaya, seçim sonrası da teşekkür ziyaretleri yapmaya başladı. Seçim öncesi, "seçildikten sonra da sizleri aynı şekilde ziyaret edeceğim" dediğini hatırlatan Başkan Kaya, "Bu ziyaretlerimizle, hem halkımızın dertlerini dinliyor hem de 28 Mart’ta bize gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Aliağa’nın bütün sokaklarını dolaşarak, halka ve esnafa karanfil dağıtan Başkan Tansu Kaya, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Türkiye’nin tüm il ve ilçelerindeki en genç belediye başkanı unvanına sahip 29 yaşındaki Başkan Kaya’ya, çiçek dağıttığı esnada, evlerinin balkonlarındaki vatandaşlar el sallayarak, araçlarında bulunan vatandaşlar ise klakson çalarak destek verdi.

Sadece seçim döneminde değil, seçim sonrasında da halkın yanında olduğunu söyleyen Başkan Kaya, "Artık parti rozetimizi çıkardık. Gün Aliağa’ya hizmet etme günüdür. Tüm Aliağalılar’ı ayrım yapmaksızın kucaklıyoruz. İlçemizi, Avrupa Birliği yolunda ilerleyen ülkemizin incisi yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda en büyük desteği, Aliağa’nın halkı veriyor" şeklinde konuştu.

İZMİR-(İHA)
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2004 Cumartesi 20:10:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?