29
Mayıs
2024
Çarşamba
ALİAĞA - İZMİR

Karabüklüler MHP adayıyla buluştu

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde yaşayan Karabüklüler düzenledikleri kahvaltılı toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi'nden Aliağa Belediye Başkanlığı'na aday olan ve halen Helvacı Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Şengül'ü ağırladı.

Karabüklüler Dernek binasında gerçekleşen kahvaltılı toplantıda konuşan Dernek Başkanı Cengiz Eroğlu; "Aliağa'da yaşayan Karabüklüler olarak öncelikle derneğimizin kurulmasında büyük emek harcayan Bahattin Arslan ağabeyimizi rahmetle anıyoruz. Bu toplantının düzenlenmesinde emeği olan Emin Arslan'a da teşekkür ediyoruz" dedi.

"İÇİNİZDEN BİRİSİ OLMAK SADECE AYNI HAVAYI SOLUMAKLA OLMUYOR"
Kahvaltı sonrası Karabüklülere bir konuşma yapan Hüseyin Şengül ise; "Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Müsavat Dervişoğlu sekiz ay önce adaylığını açıkladı. Benim adaylığım ise iki ay önce belli oldu ancak annemi babamı hacca götürmek görevim vardı açıklamayı hac dönüşü yapmayı uygun bulduk ve bereketli bir günde, yağmurun bol yağdığı bir günde adaylığım açıklandı. Bakın diğer partilerin daha adayları bile açıklanamadı. Her aday ben sizin içinizden biriyim diye başlar konuşmasına ama içinizden birisi olmak sadece aynı havayı solumakla olmuyor. Ben tütünü, domatesi, biberi, patlıcanı tarlada gördüm. Çocukluğumdan beri gerçekten sizin gibi yaşadım. On seneden beri Helvacı da belediye başkanlığı yapıyorum beni orada yaşayan insanlara sorun. Görev yaptığım süre içinde hep birleştirici oldum ve beldeme en güzel hizmeti getirmek için çalıştım. Makam odamın kapısı hiç kapanmadı, ben özel makam arabalarında arka koltuklarda oturmayı bilmedim. Şimdi Aliağa'nın bana ihtiyacı var. Bu yüzden Aliağa Belediye Başkanlığı görevine talibim" şeklinde konuştu.

"İLK MECLİS ÜYESİ ADAYI EMİN ARSLAN"
Kahvaltıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nail Kaymak, Aliağa'da yaşayan Karabüklülerin kendilerine her zaman destek çıktıklarını belirterek başladığı konuşmasında; "Belediye meclis üyesi adaylarımız belli olmaya başladı çok değerli arkadaşlarımız var. İlk belediye meclis üyesi adayımızı da buradan açıklamak istiyorum kendisi bu derneğin kurulumunda büyük katkılar koyan rahmetli Bahattin Arslan ağabeyimizin kardeşi Emin Arslan'dır. Şimdiden hayırlı olsun diyorum" dedi. Karabüklüler dernek lokalinde gerçekleşen kahvaltılı toplantı sohbet havasında yapılan temenniler ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 16:08:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?