26
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Karamel Cafe'ye turist akını

KARAMEL CAFE'YE TURİST AKINI

Sanayi kenti Aliağa’da hizmet veren Karamel Cafe turist akınına uğruyor. Hizmete başladığı günden itibaren Aliağa halkının uğrak mekanı haline gelen Karamel Cafeye ilçeden geçen turist grupları da yoğun ilgi gösteriyor.

“ALİAĞA’DA KARAMEL CAFEYİ KEŞFETTİK”

Antalya-İstanbul-Çanakkale-Bergama-Kuşadası-Pamukkale istikametinde tarihi ve turistik bölgeleri ziyaret eden 46 Hollandalı turist Aliağa'da Karamel Kafe'de mola verdi. Turistlere şehri gezdiren Birce Tour Rehberi Hakan Şenok; “Daha önceki turist gruplarımızı Bergama’dan Kuşadası’na götürürken Aliağa’da mola vermek istedik ve Aliağa’da Karamel Cafe’yi keşfettik. Turistlerden gelen olumlu tepkiler sonucunda artık her tur aracımız Aliağa’da Karamel Cafe’yi mutlaka uğruyor. Turistler Karamel Kafe'nin tatlılarına bayıldı” diye konuştu.

VAN DİJK ÇİFTİ; “CARAMEL CAFE'S DESSERTS ARE VERY GOOD”

Karamel Cafe’de yediği pastaların tadının mükemmel olduğunu belirten Hollandalı turist Frans ve Yvome Van Dijk çifti; “Rehberimizden daha önceki turist gruplarının buradaki pastaları ve hizmeti çok sevdiklerini öğrendik. Bizde ziyaret etmek istedik ve hakikaten pastaların ve hizmetin mükemmel olduğunu gördük” dedi. Van Dijk sözlerini 'Caramel cafe's desserts are very good' diye tamamladı.

KARAMEL CAFE'YE TURİST AKINI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 17:45:02
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 17:54:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?