20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Kaya'ya çifte ödül

Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya'ya çifte ödül. İlçe Koordinasyon Kurulu ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Kaymakam Emir Osman Bulgurlu başkanlığı'nda gerçekleştirdiği toplantıda, basketbol takımının birinci lige yükselmesi onuruna Belediye Başkanı Tansu Kaya'ya şilt verdi.


Beko Basketbol Ligi'ne yükselmiş olmanın önemine değinen Kaymakam Bulgurlu; "Belediye Başkanımız verdiği destekle bu onuru çoktan hak etti. Hem koordinasyon kurulumuz hem de idare meclisimiz aldıkları kararla başkanı ödüllendirmeyi uygun buldular. Aliağa'nın birinci ligde temsil edilecek olmasından dolayı mutluyuz" şeklinde konuşurken, Başkan Kaya Aliağa'nın büyük bir iş başardığını belirterek; "Biz bu sayede gençlerimizin sporla daha çok ilgileneceğini, daha da sosyal bir kuşak yetişeceğini düşünüyoruz. Aliağa'nın başarısı küçümsenmemeli. Bu sayede gençlerimiz basketbolu sevdiler, Aliağa halkı bu süreçte desteklerini esirgemedi. Başarı hepimizin başarısı" dedi.

Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya'ya şiltin yanında bir de "Aliağa Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 30.05.2008 tarihinde yapılan meclis toplantısında alınan karar gereğince; Aliağa Belediyesporu basketbol de Türkiye Beko Basketbol 1. Ligi'ne çıkartmış olan Belediye Başkanı olarak basketbolcularımız ve yöneticilerimiz ile beraber Aliağamıza yaşattığınız bu tarihi, güzel heyecan ve onur içintebrik ve teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz" yazılı bir beraat de sunuldu. Başkan Kaya ödülü Kulüp Başkanı İsa Önal ile birlikte Kaymakam Bulgurlu'nun elinden aldı.

..
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 14:43:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?