22
Mayıs
2024
Çarşamba
ALİAĞA - İZMİR

Kaybolan babasını arıyor

İzmir'in Aliağa ilçesinde oturan tansiyon hastası 67 yaşındaki Süleyman Deringöl'den 9 gündür haber alınamıyor. 

Yaşlı ve tansiyon hastası babasının bir an önce bulunmasını isteyen kızı Nadiye Özer, Menemen Asarlık'ta oturan kardeşlerinin yanında kalan babasının 9 gün önce evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini belirtti. Konuyu emniyete bildirdiklerini ancak şu ana kadar bir sonuç elde edemediklerini belirten Nadiye Özer, "Babamı görenler ne olur bize ya da emniyete haber versin. Herkese yalvarıyorum ölü ya da diri babamı bulsunlar" dedi. 

Babası Süleyman Deringöl'ün 67 yaşında ağır tansiyon hastası olduğunu belirten Nadiye Özer, "Babam ağabeyim Hasan Deringöl'ün yanında kalıyordu. Biz 2 kız 5 erkek olmak üzere 7 kardeşiz. Babama bakabilecek durumda olan kardeşlerim sahip çıkıyordu. Ailevi olarak babamla ilgili kimsenin hiçbir problemi yok. Evden ayrılırken de öğrendiğim kadarıyla bir kavga ya da tartışma olmamış. Evden gitmesine hiçbirimiz bir anlam veremedik" diye konuştu. 

Babasının evden ayrılırken yanına sadece sağlık karnesini aldığını ifade eden Nadiye Özer, sözlerini şöyle tamamladı: "Memleketimiz Muş'un Varto ilçesine haber saldık. Oraya da gitmemiş. Hayatından endişe ediyoruz. Bir an önce bulunmasını istiyoruz. Yetkililer ne olur sesimizi duysun."

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2007 Salı 16:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?