20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Kombineler satışta

2008-2009 sezonunda Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan İzmir temsilcisi Aliağa Petkim Basketbol Takımı kombine maç kartları satışa sunuldu. Bu sezon gerçekleştirilecek uygulama ile kombine için ayrılmış koltuklara normal biletli seyircilerin oturması önlenecek. 

Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre kombine bilet fiyatının 150 YTL olduğu öğrenilirken VIP adı ile ayrılan özel deri koltuklarda maç izlemek isteyen taraftarların 2008-2009 sezonu için bin YTL ödeyecekleri öğrenildi. 

Ayrıca kombine kart alan taraftara takımın renklerini ve logosunu taşıyan, atkı ve formada hediye edileceği belirtildi. Kulüp yetkilileri yaptıkları açıklamada "Kombine kart alan taraftarlarımıza öncelik sağlayacağız. Salona kurulacak akıllı turnikeler sayesinde kombine kart turnikeye gösterilerek salona girilecek. Kartlar bir maçta yalnızca bir defa çalışacak. Bu şekilde bir kartın iki kişi tarafından kullanılmasının da önüne geçilecek" denildi. 

Sınırlı sayıda hazırlanan kombine kart almak isteyenlerin Aliağa Belediyesi hizmet binası altındaki irtibat bürosuna ya da ENKA kapalı Spor Salonu'na kart talep rezervasyonları için başvurması gerektiği kaydedildi. Basketbol severlerin ayrıntılı bilgi için 616 95 95 numaralı telefondan mesai saatleri içinde bilgi alabilecekleri belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 10:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?