27
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Kredi kartı borcu intihara götürdü

İZMİR'DE İNTİHAR

İzmir'in Aliağa ilçesinde 6 gündür kayıp olan bir kişinin intihar ettiği bildirildi. Şahsın yüklü miktarda kredi kartı borcu bulunduğu ve bu yüzden intihar etmiş olabileceği belirtildi.

Bir akaryakıt firmasının Aliağa Dolum Tesislerinde işçi olarak çalışan eski Çoraklar Köyü Muhtarı Nasuh Özkan'ın büyük oğlu Hüseyin Özkan, Kyme Antik Kenti'nin üst kısmındaki ağaçlık alanda kemer ile kendini ağaca asarak intihar etti. Yüklü miktarda kredi kartı borcu bulunduğu, ödemek için çeşitli bankalardan kredi çektiği, çektiği kredileri zamanında ödeyemediği için kefil olduğu arkadaşlarına ödeme emri gittiği, bu durumdun dolayı da çok sıkıntılara düştüğü öğrenilen Hüseyin Özkan'ın durumu ailesinin de öğrenmesinin ardından bunalıma girdiği iddia edildi. Geçtiğimiz Cuma günü Özkan'ın içerisinde bulunduğu durumu öğrenen aile meclisi toplanarak, çalışmakta olduğu işyerini aradı. Kendisine, "Gel durumu anlat bu sıkıntını nasıl çözeriz konuşalım" denildiği, Özkan'ın da, "Tamam geleceğim" dediği ancak telefon konuşmasının ardından Hüseyin Özkan'dan hiçbir haber alınamadığı öğrenildi. Cumartesi sabaha kadar bekleyen Özkan'ın ailesi durumu Savcılığa, polise ve jandarmaya bildirdi.

 

ACI HABER 6 GÜN SONRA GELDİ.

6 gün boyunca hiçbir şekilde kendisinden haber alınamayan Hüseyin Özkan'ın cesedini ağaca asılı halde bir çoban buldu. Nemrut Körfezi Kyme Antik Kenti'nin üst tarafındaki ağaçlık alanda hayvan otlatan bir çoban Özkan'ı kemeri ile ağaca asılı halde bularak durumu jandarmaya haber verdi.

Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özkan'ın cenazesi daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Genç yaşta canına kıyan Özkan'ın beklenmedik şekilde ölümü ailesini derin bir yasa boğarken, evli ve 12 yaşında bir kız çocuk babası olan Özkan'ın cenazesinin doğup büyüdüğü Çoraklar köyünde toprağa verileceği bildirildi.

Hüseyin Özkan'ın ölümünün çok yönlü olarak araştırıldığı öğrenildi.

İZMİR'DE İNTİHAR
İZMİR'DE İNTİHAR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 19:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet uysal IP: 78.174.71.xxx Tarih : 2.01.2010 20:18:05

maalesef gunumuz turkıyesınde sık rastladığımız bunalımlar ve sonu kötü bıten yaşamlar kımse ardında gözu yaşlı ınsanlar bırakıp gıtmek ıstemez ama ne yapalım takdırı ılahı aıle ferdınızın rahmetı rahmana yurumesını tessurle oğrenmış bulunmaktayım kederlı aılesın başsağlığı dıler cenabı haktan sabırlar vermesını nıyaz ederım