27
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Kuzey Tayfa'nın hayali gerçek oldu

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Aliağa Petkim Basketbol Takımı'nın taraftar gurubu Kuzey Tayfa'yı Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz İstanbul'a Darüşşafaka maçı deplasmanına yolladı.

Seçim çalışmaları sırasında Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ile görüşen Kuzey Tayfa üyeleri Oğuz'un belediye başkanı seçilmesi durumunda kendisinden deplasmana gidebilmek için otobüs temini konusunda söz istemişlerdi.

Oğuz dada seçilmesi durumunda Kuzey Tayfa'ya deplasman maçları için otobüs sözü vermişti. Belediye Başkanı Oğuz kendi imkanlarıyla tahsis ettiği otobüs ile Kuzey Tayfa üyelerini pazar günü oynanacak Darüşşafaka maçına yolladı. Kuzey Tayfa üyeleri Belediye Başkanı Oğuz'a otobüs için teşekkür ederek, Başkan Oğuz'un kendilerine verdiği destekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Başkan Oğuz da '"Seçimlerden önce geçlerimiz deplasman maçlarına gidemedikleri için yardım istediler ve otobüs konusunda söz vermemi istediler. Ben de gençlere bu anlamda söz vermiştim, yerine getirdim. Zaten söz vermişsen benim için o konu kapanmıştır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 15:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?