18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALİAĞA - İZMİR

Minikler diplomalandı

Aliağa Belediyesi Çocuk Evi öğrencileri yıl sonu etkinliklerinde tüm hünerlerini sergilediler. 6 Yaş grubu öğrenciler başarılı bir eğitim öğretim yılının ardından sembolik olarak diplomalarını aldılar ve sevinçlerini havaya kep fırlatarak yaşadılar.

Aliağa Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılan yıl sonu etkinliğine Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’un yanı sıra çocuk evinin öğretmenleri ve öğrenci yakınları katıldı.

Belediye Çocuk Evi müdiresi Necla Evren’in sunum yaptığı ve velililerin büyük bir heyecanla izlediği gecede küçükler geceyi izlemeye gelen misafirleri “hoş geldiniz” şiiri ile karşıladı. Belediye Çocuk Evi öğrencilerinin tüm öğrencilerinden oluşan koro şarkılar söyledi. 3-4 yaş grubu öğrencileri müzik aletlerini anlatan dans gösterisi sahneledi.

5 Yaş grubu öğrencileri “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” ile “Kül Kedisi” dramatizesinin yanı sıra Salsa ve Tango Dans gösterisi ile Ateş Böceği Dansı gösterilerini başarıyla sunarken 6 Yaş grubunun sahnelediği “Anadolum” isimli halk oyunu gösterisi büyük alkış aldı.

Belediye Çocuk Evi müdiresi Necla Evren başarılı geçen bir eğitim öğretim yılını geride bırakmanın mutluğunu yaşadıkları belirtti ve mezun olan çocuklarını hiç unutmayacağını söyledi. 6 Yaş grubu öğrencilerin diplomalarını Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren ayrıca Sedat Güç, Şehmuz Timurhan ile okul idarecileri verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 15:10:25
Güncelleme :10 Haziran 2009 Çarşamba 15:46:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?