30
Mayıs
2024
Perşembe
ALİAĞA - İZMİR

Minikler futbol turnuvası başladı

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde geleneksel olarak düzenlenen "Küçük Erkekler Kaymakamlık Kupası" futbol turnuvası on iki okulun katılımı ile başladı.
Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu yaptığı açıklamada; "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz turnuvayı bu yıl biraz daha farklı hale getirerek halı sahada değil çim sahada oynanmasını sağladık. Genç sporcularımıza başarılar diliyorum. Bütün maçları kazanmak önemli değil önemli olan dostlukların kazanmasıdır" şeklinde konuştu.


Şehir stadında oynanacak olan karşılaşmalarla 18 Aralık 2008 tarihine kadar sürecek olan turnuvada başlama vuruşunun ardından ilk maç Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu ile Helvacı İlköğretim Okulu arasında oynandı. İlk maçta Helvacı İlköğretim Okulu, Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulunu 7-0 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Yirmişer dakikalık iki devre halinde oynanacak olan karşılaşmaların final gurubu maçlarında eşitlik olması halinde önce uzatmalara sonra da penaltı atışlarına geçeceği öğrenilirken, herhangi bir sebepten dolayı maçlara gelmeyen takım turnuvadaki bütün maçlarında hükmen mağlup sayılacağı açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 16:54:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?