20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Minikler ödül bırakmadı

Aliağa Belediyespor bünyesinde beş ay önce çalışmalarına başlayan minik karateciler, Kemalpaşa da düzenlenen turnuvadan bir altın, üç gümüş, iki bronz madalya ile döndüler.


İzmir'in Kemalpaşa İlçesinde düzenlenen turnuvaya katılan en genç kulüp olan Aliağa Belediyespor Karate Takımı 8 sporcusu ile 6 madalya kazanmanın sevincini yaşadı. Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya'yı ziyaret eden genç sporculara Başkan Kaya birer altın hediye etti. Karate Takımı Antrenörü Taner Erol, turnuvaya katılan en yeni kulübün kendileri olduğunu belirterek; "Kemalpaşa'da düzenlenen turnuvaya 24 kulüp ve 478 sporcu katıldı. Beş aydır çalışmalarımızı sürdürmemize rağmen tecrübeli rakiplerimizi alt etmeyi bildik. Gelecek vaat eden bir kulübüz" dedi. Genç sporculara birer altın hediye eden Başkan Kaya ise spora verdikleri önemi hatırlatarak; "İşbaşında olduğumuz günden beri spora ve eğitime çok önem verdik. Kazanılan başarılar da sanırım bunun en güzel göstergesidir" şeklinde konuştu.
Turnuvada; Kutluhan Erol bir altın, bir gümüş, Zeki Çiyan gümüş, Gamze Nur Erbaş gümüş, Remziye Kaya bronz ve Osman Çingün bronz madalya kazandı. Genç sporcular; Belediye Başkanı Tansu Kaya'nın makam odasında Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Garnizon Komutanı Osman Miran, Aliağa Belediyespor Kulüp Başkanı İsa Önal ve diğer konuklara kata gösterisi yaptı.

..
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 16:47:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?