19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Oğuz, Aliağa'yı birleştirdi

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Ömer Turgut Oğuz ve Meclis üyeleri Aliağa halkı ile büyük yürüyüşte buluştu.

Aliağa halkının balkonlardan ve pencerelerden de büyük ilgi gösterdiği yürüyüşü esnaf da alkışlarla destekledi. CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Ömer Turgut oğuz’a sarılıp, öperek ve tokalaşarak sevgisini gösteren Aliağalılar yürüyüş boyunca ilgi ve desteğini gösterdi. Oğuz’u pencerelerde bayraklarla karşılayan vatandaşlar, CHP başkan adayına el sallayarak sevgi gösterilerinde bulundu.

TÜM PARTİLERDEN DESTEK
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Ömer Turgut Oğuz, Aliağayı birleştirdi. Bugün gerçekleştirilen yürüyüşte esnafı ve vatandaşları selamlayan Oğuz’a vatandaşların yanı sıra çok sayıda siyasi parti, sivil toplum örgütü, dernek sendika ve demokratik kitle örgütü de destek verdi.

Yürüyüşe; CHP eski ilçe başkanları Şefik Tereci, Kahraman Cengiz, Erol Onaran, DYP eski ilçe Başkanları Latif Canıtez, Enver Yiğit, Anavatan Partisi eski ilçe başkanı İbrahim Güngör, Anavatan Partisi’nin mevcut İlçe başkanı Zülküf Koçoğlu, DSP Eski İlçe Başkanı Mahmut Küçükbaş, AKP’den istifa eden Kadın Kolları başkanı Necibe Akınç’ın kocası İrfan Akınç, AKP eski yönetim kurulu üyesi Muammer Aslan, Geçen Dönem AKP’den Belediye meclis üyesi adayı olan Metin Aksoy, Alevi Kültür Derneği Başkanı Mehmet Işık, ADD eski Şube Başkanı Zeki Keski, Aliağaspor Amigosu ve Kültür Mahallesi Muhtarı Muharrem Şen, Vücut geliştirmede Balkan Şampiyonu olan Ertan Çaplık, Avcılar ve Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Müjdat Sert, Afyonlular Derneği Eski Başkanları, Zeki Öztoprak ve Mücahit Çoşkun ile dernek üyeleri Vik-Per Sitesi Başkanı Halil Taş, Aliağa’nın tanınmış simalarından Sahil Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Kamer Karaman, Osman Dede, Osman Özkurt, ADD ve Petrol-İş üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Aşıklar Caddesi üzerinde toplanan yaklaşık üç bin kişiyle birlikte Aliağa’nın tüm caddelerini yürüyen Oğuz’a gösterilen ilgi ve sevgi caddelerden taştı. Satılan Aliağaspor futbol takımını atkısı ile yürüyen Oğuz esnaflara ve vatandaşlara karanfil hediye etti. Yürüyüş sırasında Aliağa esnafı ve vatandaşlar balkonlardan ve dükkanlarından alkışlarla karşılık verdiler.

Aliağa halkının ilgisinden çok mutlu olduğunu söyleyen CHP Başkan Adayı Oğuz; “Bu yürüyüş, Aliağa’yı değiştiren, çağdaşlaştıran bir yürüyüş olacak. Bizi bağrına basan halkımıza, esnafımıza tüm kentlilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Aliağa’yı hep birlikte aydınlık günlere taşıyacağız” diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 19:07:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?