19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Okullar ve spor kulüplerine yardım yok

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi, ilçe örgütünü meclis üyelerini tebrik etti.

Seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kocaoğlu, İzmirli hemşerilerinin kendisine inanması, güvenmesi sahiplenmesiyle seçimlerden başarıyla çıktığını belirtirken, 5 yıl boyunca İzmir'i devlet adamı mantığıyla yönetmesinin başarılı olmasında en büyük etkenlerden biri olduğunu söyledi.

Kocaoğlu; "Tüm partililerimiz gece gündüz çalıştı. Ama hepsinden önemlisi İzmirli hemşerilerimiz bize inandı güvendi sahip çıktı ve bizimle beraberde İzmir ilindeki tüm belediyelerde CHP çok büyük bir başarıya ulaştı. Bu başarıda belediye başkanlarımızın kendini değil partiyi, sosyal demokrat felsefeyi ön plana çıkartarak yaptığı çalışmalar hem il genel meclisinde, hem büyükşehir belediye başkanlığında hem de ilçe belediye başkanlıklarında partinin oyunu arttırdı. Bende bir belediye başkanı olarak devlet adamı mantığı ile İzmir'i yönettim ve sahip çıktım" dedi.

Aliağa Petkim basket takımına yardım yapılıp yapılmayacağı ile ilgili sorulan bir soruya da Kocaoğlu; "Spora da okullara da ilgimiz vardı ama bu saatten sonra yok. Herkes kendi görevini kendisi yapacak bakanlıklarda, belediyede kendi görevlerini yapacak. Belediye asli görevlerini yapacak böylesi ilkesel bir karar aldık bu kararı almamızda il müdürlerinden tutun bakanlık elemanlarına kadar iyi niyetle yaptığımız katkıların yanlış anlaşılması vardır. Bu konuda kesin kararlıyız herkes kendi işini yapacak. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz diğer konularda biz elimizden geleni yaptık gördük yaşadık artık böyle bir şey söz konusu değildir. Bugüne kadar kulüplere yaptığım yardımı ile kendim bir kulüp kursaydım süper ligde mücadele ederdim. Ben cenaze levazımatçısı değilim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 17:46:09
Güncelleme :16 Nisan 2009 Perşembe 10:02:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?