19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Sosyal market açılıyor

Aliağa Belediyesi Sosyal Marketi kullanılabilecek durumdaki ev eşyası araç, gereç ve kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Ağustos ayının ilk haftası açılıyor.

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz'un seçim öncesi projeleri arasında da yer alan ve hazırlıkları son aşamaya gelen Sosyal Market Belediye kapalı pazar yerinde hizmet verecek.

Proje kapsamında kullanılabilecek durumdaki araç, gereç, eşyalar sosyal markette bakım ve onarımdan geçirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, hazırlıkları son aşamaya gelen sosyal market çalışmalarını yerinde inceledi ve bilgi aldı. Başkan Oğuz konuyla ilgili olarak, "Bu proje ilçemizde sosyal dayanışmanın ve sosyal belediyecilik anlayışımızın en güzel örneklerinden biri olacak'' dedi.

Oğuz "Bugün yaşam standartları iyi olan vatandaşlarımıza karşın, günlük yaşamında kullanabileceği bir çok eşyadan mahrum kişi ve aileler var. Vatandaşlarımızın ev eşyası, kıyafet, ayakkabı gibi az kullandığı ya da hiç kullanmadığı eşyaları sosyal marketimize ulaştırmaları durumunda tamir bakım onarım ve temizliği yapılacak ve gruplandırılacak ve özenle muhafaza edilecek. Sonrasında ise rencide edilmeden ihtiyacı olan kişilere bu eşyalar verilecek. Vatandaşlarımız, kurum, kuruluşlarımız ve esnaflarımız her türlü kullanılabilecek eşyayı marketimize verebilirler. Belediye olarak ihtiyacı olmayandan, ihtiyacı olanlara doğru bir köprü oluşturacağız. Sosyal marketimize destek olan herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 13:52:05
Güncelleme :29 Temmuz 2009 Çarşamba 14:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?