25
Mayıs
2024
Cumartesi
ALİAĞA - İZMİR

Tekel ruhsatı uyarısı

Aliağa Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı yaptığı yazılı açıklamada, 2009 yılına ait tekel satış belgelerinin uzatım işlemlerinin 31 Ocak 2009 tarihine kadar yapılması gerektiğini belirtti.

Aliağa Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Erken yaptığı yazılı açıklamada, "Her türlü tekel maddesi satışı yapan bakkal, market, tekel bayii, büfe işletmesi esnafının yanı sıra açık içki satan restaurant ve birahaneleri kapsayan bu uzatım işlemleri ile belge ve bilgiler odamızdan alınacaktır. Müracaat sırasında bağlı bulundukları odadan alacakları oda kayıt belgesi ile dolduracakları bir form ile harç makbuzunu iliştirip, Tütün ve Alkol Piyasası Denetleme Kurulu'na göndereceklerdir" dedi.

Açıklamada ayrıca, perakende satışı yapan büyükşehire bağlı ilçelerde 145 TL, ilçe merkezlerinde 89 TL ve diğer mahallerde 28 TL harç alınacağı hatırlatılırken, açık içki satışı yapan büyükşehire fahil işyerlerinde bu rakamın 590 TL ve ilçe merkezlerinde 215 TL olacağı belirtildi.

Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Erken, 31 Ocak 2009 tarihinden sonra yapılacak başvuruların kabul edilmeyeceğini ve ruhsatların iptal edileceğini bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 18:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?