20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Ticaret odası eğitim seminerinde

Aliağa Ticaret Odası Meclis üyeleri, "İş hayatında Kurumsal iletişim becerileri" konulu Seminere katıldı.

Güre Saruhan termal otelde düzenlenen eğitim programına Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Genel Sekreter Takdir Yarış ile Oda meclis üyeleri katıldı.

Mavi Bilgi Gelişim Merkezi Eğitmenlerinden Ergün Özer tarafından verilen "İş Hayatında Kurumsal İletişim Becerileri Eğitimi" ile seminerine büyük ilgi gösteren Meclis Üyelerine, İş yaşamında stres ile mücadele, kurumsal iletişim becerileri ile gerçek potansiyeli ortaya çıkarma, iş hayatında sorunlar ile baş edebilecek kurumsal özgüven kazanımı, motivasyon, Personel seçiminde doru yöntemler gibi konu başlıklarında eğitim verildi.

Eğitimci Ergün Özer, "Gerek aile gerekse de iş yaşamında başarının ilk sırrı, insanın kendi kendini keşfetmesidir. İçimizdeki enerjiyi ortaya çıkarabilmeliyiz. İş hayatında, İşyerinin verimini arttırmak ile işyerinde çalışanların motivasyonunu arttırmak arasında doğru orantılı var. Yöneten ve yönetilen konumundaki bireylere iç disiplin, odaklanma, karakter analizleri ve takım oyunlarıyla birliktelik ve üretim gücünün çok rahat arttığı görülmektedir" dedi.

ISO KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ GEREĞİ EĞİTİMLER SÜRECEK

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Oda'nın Geçtiğimiz aylarda ISO 9001 kalite Yönetim Belgesi aldığını belirterek, bu kalite sistemi gereği meclis üyeleri ve Odanın tüm üyeleri için eğitim seminerlerinin bundan böyle de düzenli olarak yapılacağını kaydetti.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Global krizin Türkiye'ye yansımalarının reel sektörde etkisini göstermesiyle birlikte sorunların artığını kaydederek, "Bu zorlu dönemde üyelerimizin güçlü bir kurumsal duruşa ve motivasyona ihtiyacı var. Oda olarak bundan böyle bu eğitimlerimizi üyelerimizin katılımıyla daha geniş kapsamlı gerçekleştirmeye devam edeceğiz." dedi.

53 İŞADAMININ KURDUĞU TERMAL TESİSLERDE İNCELEME YAPILDI

Aliağa Ticaret Odası heyeti, Eğitim Seminerinin ardından Güre'deki jeotermal potansiyeli değerlendirmek üzere 53 İşadamının bir araya gelerek kurduğu, yapımı halen süren Hattuşa Astyra Termal Tesislerinde incelemelerde bulundu. Hattuşa Astyra Termal Tesisleri genel Müdürü Dursun Altınay, Aliağa Heyetine tesisi gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 14:10:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?