18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALİAĞA - İZMİR

Ticaret Odası seçimleri yapılıyor

Aliağa Ticaret Odası’nda, 2005-2009 dönemi meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri başladı. Seçimlerde, Başkan Adnan Saka’nın listesinden başka liste bulunmuyor.

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), 2005-2009 dönemi meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri, bu sabah saat 09.00’da başladı. Saat 17.00’de tamamlanacak Aliağa Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapılan seçimlerde, 9 meslek komitesinden 88 meslek komitesi üyesi, 20 meclis üyesi belirlenecek.

Oy kullanmaya engeli olmayan 935 üyenin oy kullanabileceği seçimlerde, mevcut başkan Adnan Saka’nın listesinden başka bir liste bulunmuyor. Seçime tek aday olarak tek listeyle giren Adnan Saka, 5. meslek grubunun yer aldığı bayındırlık ve yapım işleri sandığında oyunu kullanacak.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, geçmişte olduğu gibi 2005-2009 döneminde de başta üyelerin ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki gelişmelerine katkıda bulunmak için çağdaş yönetim modelleriyle odanın hizmetlerine yön vereceğini ifade etti.

Saka, "Hem odamıza hem de Aliağa’ya yakışan, demokratik ve sakin bir seçim gerçekleşiyor. Türkiye gibi büyük yapısal dönüşüm yapmak zorunda olan bir ülkede, örgütlenmeyi sağlayan, üyelerinin kalite standartlarını yükselten, hizmet üreten ve çağdaş dünyadan çözümler sunan meslek odalarının üyelerini iyi temsil etmesi gerekiyor.

 Biz de bu inançla bir dönem daha çalışmalarımızı aynı şevk ve inançla yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2005 Salı 14:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?