23
Mayıs
2024
Perşembe
ALİAĞA - İZMİR

Ticaret odasında eski yeni buluşması

Aliağa Ticaret Odası’nın eski ve yeni meclis üyeleri, düzenlenen yemekte buluştu.

15 Mart 2005’deki oda seçimlerinde göreve gelen yeni üyeler ile geçmiş dönemde görev alan meclis üyeleri, Deniz Restaurant’ta düzenlenen yemekte biraraya geldi.

Meclis üyelerine "Hoş geldiniz" diyerek konuşmasına başlayan Oda Meclis Başkanı Ömer Turgut Oğuz, geçmiş dönemde ve son yapılan seçimlerde oda meclisinde görev yapan tüm üyelere çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Geçtiğimiz hafta yapılan TOBB 60. Genel Kurulu’nda Ticaret Odaları Konsey üyeliğine seçilen Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka da, eski ve yeni meclis üyelerinin birlikteliğinin önemli bir sinerji yaratacağını söyledi.

Aliağa’nın ülke ekonomisi açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Saka, "Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi merkezlerinden biri olan Aliağa’nın birçok sorunu var. Bu sorunları ancak el ele verirsek çözebiliriz. Geçmiş dönemde meclis üyesi olarak ilçemize büyük hizmetler vermiş arkadaşlarımızla, Mart 2005’de seçilen meclis üyelerimizi biraraya getirdik" dedi.

Konuşmaların ardından geçen dönem Aliağa Ticaret Odası Meclis üyesi olarak hizmet veren Selim Altuntaşoğlu, Numan Özkan, Şükrü Kızılkaya, İbrahim Ökmen ve Yusuf Savran’a hizmet anısına bir sertifika ve Aliağa Halk Eğitim Merkezi’nde üretilen hasır bilezik kordonlu saat hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 15:18:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?