31
Mayıs
2024
Cuma
ALİAĞA - İZMİR

TSK Güçlendirme Vakfı yeni şube açtı

İzmir'in Aliağa İlçesi Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu önderliğinde Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Aliağa da temsil edilmeye başlandı.
Kuruluş çalışmaları uzun süredir devam eden Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Aliağa Fahri Tanıtım Kurulu yetki belgeleri bugün Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'ya ulaşmasının ardından içlerinde; Avukat, Tüccar, Muhasebeci, İnşaat Mühendisi, Esnaf, Mimar, Doktor ve İşçi'den oluşan on beş kişilik gönüllüye takdim edildi. İlk toplantısını Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'nun makamında gerçekleştiren gönüllülerden Avukat Hamit Erdem Başkanlığa seçilirken, Avukat Serkan Ardıç Genel Sekreter görevini üstlendi.


Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Aliağa Fahri Tanıtım Kurulu Onursal Başkanı Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Türk Silahlı Kuvvetlerini Aliağa'nın güçlendireceğini belirterek; "Aliağa konumu ve sanayisi itibariyle stratejik öneme sahip bir ilçedir. Bu güne kadar TSK Güçlendirme Vakfı Aliağada temsil edilmemiş oysa TSK bizim gözbebeğimizdir. Geleceğimizin güvencesi olan silahlı kuvvetlerimize her daim sahip çıkmamız gerekir" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Aliağa Fahri Tanıtım Kurulu Başkanlığı'na seçilen Avukat Hamit Erdem de tamamen gönüllülük esaslarına göre bu görevi üstlendiklerini belirterek; "Böylesi onurlu bir görevi üstlenmiş olmaktan son derece memnunum. Burada ki tüm arkadaşlarım gönüllü olarak bu görevi kabul etmişlerdir" şeklinde konuştu.


Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Aliağa Fahri Tanıtım Kurulu Onursal Başkanı Kaymakam Emir Osman Bulgurlu olurken; Başkan Avukat Hamit Erdem, Genel Sekreter Avukat Serkan Ardıç oldu. Üyeler ise şu isimlerden oluştu; Erol Güngör, Halil İlker Özer, Musa Özcan, Muhammet Ali Atalay, Yiğit Bağder, Talip Tural, Emre Erdem, Cafer Çelik, Hatay Turan, Adem Kılıç, Salih Emrullah Keleş, Köksal Ozman ve Aslan Erol Mete.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 18:47:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uğur tutkun IP: 213.248.140.xxx Tarih : 28.12.2008 11:46:15

iyi günler ben sizden bilgi alacaktım. tsk güçlendirme vakfı adananın neresinde bilgi vermenize rica ederim tlf nonuz varsa hotmailime gönderin teşekür ederim