19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Yağmur altında propaganda

Aliağa Belediye Başkanı ve AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Tansu Kaya Aliağa Gemi Söküm Tesisleri'nde Gemi Söküm çalışanlarının konuğu oldu.

Ziyaret sırasında Aliağa'nın emek yoğunluğu açısından önemine işaret eden Başkan Tansu Kaya; "Her zaman işçimizin ve emekçimizin yanında olduk. Türkiye'nin tek gemi söküm merkezi Aliağa da. Altı yıl önceki durumunuzdan çok daha ileri bir noktaya geldiniz. Tüm dünya Türkiye'nin gemi söküm alanında yaptığı atılımı çok yakından biliyor. Biz belediye olarak hep sizlerin yanında olduk" diye konuştu.

Aliağa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Tansu Kaya gemi söküm sektörünün çalışma şartları açısından zor olduğuna dikkat çektiği konuşmasında; " Sizin sıkıntılarınızın farkındayız. Bu nedenle eni yönetimimizin içinde sizden iki temsilci aldık. Amacımız çalışanlar olarak sizlerin sorunlarınıza daha vakıf olmak ve çözüm bulabilmektir. Bundan sonra meclis üyesi adaylarımız Osman Şimşek ve Hamit Çelik bu anlamda sizlerin temsilcisi olacak. Çalışma şartlarınızda belediye olarak yaptığımız çalışmalarımız ve katkılarımız devam edecek" diyerek yağmura rağmen kendisini dinleyen işçilere teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 23:58:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?