19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Yaralı polisin hayalleri gerçekleşiyor

İzmir'de Aliağa Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada ağır yaralanan polis memuru Bilal Konakçı'nın ev sahibi olma hayali gerçek oluyor.


Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, TOKİ'den arsa karşılığı belediyeye aldıkları 85 daireden birini yaralanan polis memuru Bilal Konakçı'ya vermek için harekete geçti. Başkan Kaya konuyu Mart ayı olağan meclis toplantısının gündemine getireceklerini belirterek, "inanıyorum ki bu teklifimiz belediye meclisimizde kabul görecektir. Yaralanan emniyet mensubumuzun acısını derinden hissettik. Biz de bu polisimize ve ailesine bir nebze olsun katkıda bulunabilmek için böyle bir karar aldık. Tekrar tüm emniyet camiasına, polisimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.


PATLAMADA AĞIR YARALANMIŞTI
Bomba imha uzmanı polis memuru Bilal Konakçı(32), mahkeme kararı ile imha edilmesi kesinleşen patlayıcı maddeyi imha etmek isterken patlama meydana gelmişti. Konakçı, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde 5 Şubatta Meydana gelen bu patlamada ağır yaralanarak, sağ kolu ve sol el parmakları ile gözlerini kaybetmişti.


Yaralanan polis memuru Konakçı'nın ev alma hayali kurduğu ve patlamanın olduğu günün öncesinde bu hayalini gerçekleştirmek için kooperatife yazıldığı öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 14:09:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?