23
Mayıs
2024
Perşembe
ALİAĞA - İZMİR

Zita gitti, Güzide Duran geldi

Aliağa'da yaşanan Çek manken Zita’nın mayolu resminin bulunduğu tabela krizinin ardından, iç giyim mağazasının tabelası manken Güzide Duran’ın bikinili resmiyle değiştirildi.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Müjdat Bıçakçı’nın eşi Hacer Bıçakçı’nın bazı kadınlarla bir iç giyim firmasından model Zita’nın mayolu resminin bulunduğu tabelayı indirmelerini istediği yolunda iddialar ortaya atılmış, iddialar Bıçakçı tarafından da doğrulanmıştı.

Ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Aşlık Aliağa’ya gelerek konuyu yerinde incelemiş, mağaza yetkilileriyle de sorunu tatlıya bağlamıştı. Olayın ardından tabela, Türk manken Güzide Duran’ın bikinili tabelasıyla değiştirildi.

Mağaza sahibi Münevver Madan, "Umarım bir daha tabela konusunda rahatsız edilmeyiz" dedi. Tabelanın değiştirilmesinin olayla ilgisi olmadığını söyleyen Madan, "Bayisi olduğumuz mayo firması bu tabelayı sürekli değiştiriyor. Bu olayların patlak vermesiyle ilgili değil, tamamen tesadüf oldu. Firma bu yıl mayo tanıtım reklamlarında manken Güzide Duran ile çalışma kararı alınca, 2005 yılı sezon çeşitlerini, reklam kampanyalarının broşürlerini ve tabela fotoğraflarını gönderdiler. Eski tabelayı indirip Güzide Duran’a ait resim bulunan tabelayı astık. Daha öncede belirtmiştim burası İran değil, biz asla çalışma prensiplerimizden ve reklam kampanyamızdan ödün vermedik. İl başkanının ve belediye başkanının mağazamıza gelip ziyaret etmeleri bizi memnun edip rahatlattı. Artık bu konunun kapatılmasını istiyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 16:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?