19
Mayıs
2024
Pazar
BALÇOVA - BALÇOVA - İZMİR

Bankaya ses bombası!

İZMİR'DE SES BOMBASI KORKUTTU

İzmir'in Balçova ilçesinde, bir banka şubesinin yan tarafına konulan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Bombanın patlama sesine uyanan vatandaşlar durumu polise bildirirken, yapılan incelemede ses bombasının herhangi bir can ya da mal kaybına neden olmadığı öğrenildi.

Olay, saat 04.00 sıralarında Balçova ilçesi Ata Caddesi üzerinde bir bankanın yan sokağında meydana geldi. İnci Sokak'ta park halindeki RVGL1696 yabancı plakalı otomobilin yanına paket bırakan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin olay yerinden uzaklaşmasından sonra bırakılan paket büyük bir gürültüyle patladı.

Vatandaşlar panik içerisinde durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirirken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis yaptıkları incelemede gürültüye neden olan şeyin ses bombası olduğunu tespit etti.

İkinci bir bomba olma ihtimaline karşı polis ekipleri çevrede sıkı güvenlik tedbiri alırken, polis ekipleri ses bombasını bırakan kişi ya da kişilerin yakalanması için çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Bombanın herhangi bir can ya da mal kaybına neden olmadığı belirtilirken, olayı gerçekleştiren zanlı ya da zanlıların yakalanması için soruşturma başlatıldı.

İZMİR'DE SES BOMBASI KORKUTTU
İZMİR'DE SES BOMBASI KORKUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 09:28:04
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 10:55:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?