25
Mayıs
2024
Cumartesi
BALÇOVA - BALÇOVA - İZMİR

Kupayı alıp başkana koştular

KUPAYI ALIR ALMAZ BAŞKAN’A KOŞTULAR

Balçova Belediyesi Spor Okulları’nın genç futbolcuları katıldıkları müsabakada kazandıkları kupayı Başkan Çalkaya’ya hediye etti.

Balçova’yı U17 müsabakalarında temsil eden ve 14 maçta aldığı 10 galibiyetle gurubunda 2. olan Balçova Belediye Termal Spor Kulübü 15–17 yaş arası gençler, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’yı makamında ziyaret etti. Hepsi Balçova Belediyesi Spor Okullarında yetişen genç futbolcular aldıkları kupayı Başkan Çalkaya’ya teslim etti. Amaçlarının önlerindeki maçları da alarak önce İzmir’de ilk 3’e daha sonra da Türkiye şampiyonasında Balçova’yı temsil etmek olduğunu belirten sporcular, Başkan Çalkaya’ya desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Türkiye Şampiyonasına katılmaları durumunda genç sporcuları ödüllendireceğini belirten Başkan Çalkaya’da kendilerini başarılarından dolayı tebrik etti. Çalkaya Balçova Belediyesi olarak spora yaptıkları yatırımların hız kesmeden devam edeceğini söyledi ve “Balçova Belediyesi Ücretsiz Spor Okulları sayesinde birçok genç yeteneklerini keşfetme fırsatı yakaladı. Birçok sporcumuz bizi uluslar arası müsabakalarda Balçova’yı temsil ediyor. Genç yetenekleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 12:28:03
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 15:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?