19
Mayıs
2024
Pazar
BAYRAKLI - İZMİR

'Alo Bayraklı' devrede

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hızlı ve kaliteli hizmet için “Alo Bayraklı - 341 25 25” telefon hattı ve www.bayrakli.bel.tr web adresinden online başvuru sistemini devreye sunduklarını açıkladı.

Bölgenin çok çeşitli ve yoğun sorunlarının olduğunu, sürekli ihbar, dilek ve şikayet aldıklarını belirten Karabağ, tüm belediye birimlerinin vatandaş memnuniyetini gözeterek çalıştığını kaydetti, “Halkla İlişkiler birimimiz titizlikle vatandaşın, öneri, dilek ve şikayetlerini dinliyor. Hizmette sürat ve kaliteyi önemsiyoruz. Başvurular sonuca kadar takip ediliyor ve mutlaka vatandaşa bilgi veriliyor” dedi.
Bu arada, Bayraklı Belediyesi’nin web sayfası olan ‘www.bayrakli.bel.tr’ ilçeye ilişkin pek çok bilgiyi içeriyor. Belediye hizmetlerine, başvuru noktalarına ve iletişim bilgilerine de yer veriliyor. Vergi borcu sorgulanabiliyor, on-line başvuru yapılabiliyor
 

Milliyet Ege
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 09:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atilla kılıcer IP: 78.175.84.xxx Tarih : 13.10.2009 19:20:26

iş arıyorum başkanım bana bır iş yokmu koskocaman beledıymızde sızden yardım beklıyorum şimdiden sizde iş vermenızı temennı edıyorum.