25
Mayıs
2024
Cumartesi
BAYRAKLI - İZMİR

Gökdemir'den yağmur altında miting

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı Selim Gökdemir, CHP'nin bu ülkede sürekli hizmetleri engellemek için metotlar geliştirdiğini söyledi.

Gökdemir, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bayisi olduğu bir ailenin menfaatlerini bütün İzmirlilerin menfaatinin üzerinde tuttuğunu kaydetti.
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı Selim Gökdemir'in mitingi yağmura rağmen coşkulu geçti. Bayraklı Smyrna Meydanı'nda gerçekleşen mitinge binlerce kişi katıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve İlçe Başkanı Bayram Toksoy'un da katıldığı mitingde Gökdemir, Aziz Kocaoğlu'na yüklendi. Kocaoğlu'nun 5 yıldır İzmir'i yönettiğine dikkat çeken Gökdemir, şunları söyledi: "Kendisini buralarda hiç gördünüz mü? Kocaoğlu, bu 5 yılda İzmir için ne yaptı, Bayraklı için ne yaptı? Şimdi utanmadan, çekinmeden gelip oy istiyorlar. Ayıptır ayıp” dedi.

Aziz Kocaoğlu'nun İzmir'in sorunları karşısında sürekli mağdur rolü oynayarak, sorunları çözmekten kaçtığını ifade eden Gökdemir, Büyükşehir Belediyesi'nin seçime 15 gün kala başlattığı halk ekmek uygulamasını da dürüst bulmadığını söyledi. AK Parti grubu olarak Büyükşehir Belediye Meclisi'ne bundan tam 3 yıl önce önerge verip, halk ekmek kurulmasını talep ettiklerini belirten Gökdemir, “Ancak Kocaoğlu, buna 'hayır' dedi. Şimdi ise seçime 15 gün kala gelmiş ucuz ekmek dağıtıyorlar” dedi.

CHP zihniyetinin sürekli hizmetleri engellemek için uğraş verdiğini savunan Gökdemir, şöyle devam ettİ: “Biz kömür dağıttık, popülizm dediler, okullarda öğrencilere ücretsiz kitap dağıttık, oy topluyorlar dediler. Biz bunları seçime 15 gün kala yapmadık. Göreve geldiğimiz günden beri yapıyoruz. Öğrencilerimize belediyelerimizin verdiği bursu bile mahkemeye vererek engel oldular.”

Kocaoğlu'nun dürüst olmadığını dile getiren Gökdemir, Aziz Kocaoğlu'nun bayiliğini yaptığı Koç Ailesi'nin menfaatlerini, tüm İzmirlilere tercih ettiğini söyledi. Gökdemir, “Bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı, dürüst belediye başkanı, bir ailenin hakkını tüm İzmirlilerin hakkının üstünde görmüştür. Bu nasıl dürüstlüktür. Bu şehrin büyükşehir belediye başkanı Arçelik bayisi olması nedeniyle, Koç ailesinin menfaatini İzmirlilerin menfaatinin üzerinde görmüştür. Sayın Kocaoğlu bana Hara arazisini anlatsın, Sayın Kocaoğlu bana Koçtaş'ı anlatsın. Ben ne diyeyim, sevsinler böyle dürüstlüğü” diyerek, Kocaoğlu'na suçlamalarda bulundu.

"AK KART'IN TAKLİDİ BAĞKART"
CHP'nin hizmet üretmek yerine sürekli hizmete nasıl engel oluruz mantığı ile hareket ettiğini vurgulayan Gökdemir, “Sizlerle kaynaşmak için biz bir çadır kurduk. Şimdi kafayı çadıra taktılar. CHP hizmet üretmez, bir işe nasıl engel olunur bu konuda metotlar geliştirir. Bizim onlara tavsiyemiz biraz üretici olun, biraz hizmet üretin. Bizim bir Ak Kartımız var, bakın orada Karabağlar CHP Belediye Başkan adayını tebrik ediyoruz, karalamak yerine kopyalama yolunu seçti, o da şimdi Bağkart'ı çıkardı. Tebrik ediyorum, iyi yoldalar” şeklinde konuştu.

"BAYRAKLI'YI EN GÜZEL İLÇE YAPMAYA GELİYORUZ"
Gökdemir, projelerini de halkla paylaşarak, Altınyol ve raylı sistemi yer altına alacağını, sahil şeridini eğlence ve dinlenme mekanı olarak düzenleyerek, 5 bin kişiye istihdam sağlayacağını anlattı. Antik kent Smyrna'yı gün yüzüne çıkararak, ilçeyi turizm merkezine dönüştüreceklerini, ayrıca yeni kent merkezine yatırım çekerek de 25 bin kişilik istihdam sağlayacaklarını anlatan Gökdemir, “Bayraklı'yı İzmir'in en güzel ilçesi yapmaya geliyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 10:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?