18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAYRAKLI - BAYRAKLI - İZMİR

Baykal'ı iknaya gidiyorlar!

BAYRAKLI CHP ANKARA YOLUNDA

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe örgütü üyesi 90 partili, Genel Başkanlık görevinden istifa eden Deniz Baykal'a destek olmak amacıyla gece yarısı 2 otobüsle Ankara'ya gitti.

Bornova Ege Üniversitesi kavşağında buluşan Bayraklı İlçe örgütüne bağlı partililer, ellerindeki “Birgün memleketi satanlar hesap verecek. Vakit o vakittir” yazılı pankartıyla dikkat çekti.

“İnadına sol, inadına Baykal” sloganlarıyla tek yürek olan Bayraklı İlçe örgütü'nü uğurlamaya Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer geldi. Sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Karabağ ve Ölçer partililere hayırlı yolculuklar diledi. Ankara Beysukent'teki evinde bulunun Deniz Baykal'ı ziyaret etmeyi planlayan Bayraklı İlçe örgütüne bağlı partililer Genel Başkanın istifa kararından vazgeçirmeye çalışacak. Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı örgütünün Genel Başkanı'na yapılan alçakça komplonun hesabını sormak için Ankara'ya doğru yola çıktığını belirten İlçe Başkanı Ölçer; “Partili arkadaşlarımızı Genel Başkanımızın yanına yolluyoruz. O'na yapılan bu komplonun hesabını soracaklar. Kararından vazgeçmesi için de ellerinden geleni yapacaklar. Biz de Kurultayda Genel Başkanımızı tekrar göreve getireceğiz” diye konuştu.

Başkan Karabağ; “Gördüğünüz gibi Bayraklı Genel Başkanı Deniz Baykal'la omuz omuza. Bu gece Ankara'ya gidiyorlar. Genel Başkanı almış olduğu istifa kararından vazgeçirmek için çalışacaklar. Umarım başarılı olurlar. Bugün Ankara'ya doğru yola çıktık. Bu yol iktidara kadar gider” dedi.

BAYRAKLI CHP ANKARA YOLUNDA
BAYRAKLI CHP ANKARA YOLUNDA
BAYRAKLI CHP ANKARA YOLUNDA
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 11:24:05
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 11:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?