18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAYRAKLI - BAYRAKLI - İZMİR

CHP Gümüşpala'da 'hayır' turunda

CHP BAYRAKLI GÜMÜŞPALA'DA “HAYIR” TURUNDA

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Selçuk Ayhan ile birlikte Gümüşpala'da “Hayır” turuna çıktı. Gümüşpala esnafıyla bir araya gelerek sohbet eden ikili vatandaşlardan Referandum'da “Hayır” oyu vermelerini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, 12 Eylül Referandum çalışmalarına Gümüşpala'da devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Selçuk Ayhan ile bir araya gelen İlçe Başkanı Levent Ölçer esnafları tek tek ziyaret ederek 'Hayır'lı işler diledi. Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe örgütüyle beraber referanduma 10 gün kala çalışmalarını hızlandırdıklarını dile getiren İlçe Başkanı Levent Ölçer; “Bugün Gümüşpala esnafıyla bir aradayız. Milletvekilimiz Selçuk Ayhan ile birlikte Gümüşpala esnafını tek tek dolaştık. Esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. 2009 Yerel seçimlerinde böl-kazan yöntemiyle almaya çalıştıkları Bayraklı halkı onlara büyük bir ders vermişti. İkinci bir dersin sırası geldi” diye konuştu.

“YARGILANMALARININ ÖNÜNÜ KAPATIYORLAR”

AK Parti'nin yargıyı siyasallaştırarak Yüce Divan'a çıkmalarının önünü kesmeye çalıştıklarını söyleyen Milletvekili Selçuk Ayhan; “Büyük bir kirlilik kampanyası yürüterek Anayasa değişikliğindeki maddeleri halktan gizlemeye çalışıyorlar. TBMM'de haklarında 700'ün üzerinde fezleke bulunan milletvekilleri dolandırıcılık, kalpazanlık, yolsuzluk, ihaleye fesat karıştırma gibi birçok suçtan dolayı yargılanmalarının önünü kesmek için aba gösteriyorlar. Biz de bugün Gümüşpala'da Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer ve örgütüyle halka bu kandırmacayı anlatıyoruz” dedi.

Ekonomik kriz yüzünden zor günler geçiren Gümüşpala esnafı da karşılarında Milletvekili Selçuk Ayhan ve İlçe Başkanı Levent Ölçer'i görünce sorunlarını arka arkaya sırlamaya başladılar. Referandumda Hayır oyu vereceklerini dile getiren Gümüşpala esnafı “Artık yeter” dedi.

CHP BAYRAKLI GÜMÜŞPALA'DA “HAYIR” TURUNDA
CHP BAYRAKLI GÜMÜŞPALA'DA “HAYIR” TURUNDA
CHP BAYRAKLI GÜMÜŞPALA'DA “HAYIR” TURUNDA
CHP BAYRAKLI GÜMÜŞPALA'DA “HAYIR” TURUNDA
CHP BAYRAKLI GÜMÜŞPALA'DA “HAYIR” TURUNDA
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 13:00:01
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 09:35:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?