24
Mayıs
2024
Cuma
BAYRAKLI - BAYRAKLI - İZMİR

Karabağ Gümüşpala'ya el attı

KARABAĞ GÜMÜŞPALA'YA EL ATTI

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Gümüşpala esnafının yıllardan beri çözülemeyen sorunlarını masaya yatırdı. Bölgenin en işlek caddesinde satış yapan seyyar satıcıları bir arada toplayarak kayıt dışı ekonominin önüne geçilmesi için mahallenin seyyar satıcılarına Yamanlar Pazaryeri'nden tezgah verileceğini söyledi.

Gümüşpala 7020 sokak üzerinde yoğun akan trafik ve seyyar satıcı çokluğu nedeniyle yaşanan keşmekeşe, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ el attı. Yıllardır bir muhatap bulamamaktan dert yanan esnaf, Başkan Karabağ'ı karşılarında görmekten memnun oldu. Başkan, esnaf ve seyyar satıcıların katıldığı toplantı uzlaşı içinde yapıldı.Yapımı bitmek üzere olan Gümüşpala Pazaryeri tesisleri hakkında Gümüşpala'nın seyyar satıcılarına bilgi veren Başkan Karabağ: "Gümüşpala 7020 sokak üzerinde Zabıta ekiplerimizin tespit ettiği yaklaşık 20 kişilik bir seyyar satıcı arkadaşımız var. Gümüşpala'nın daha modern olması, yaşanan trafik kargaşasının ortadan kaldırılması için öncelikle bu seyyar tezgâhlar bu cadde üzerinden kalkacak. Cadde üzerinde bizim tespit ettiğimiz uygun bir bölge sizlere tahsis edilecek. Bundan sonra orada satış yapacaksınız. Yeni Gümüşpala Pazar yerinde dileyen seyyar satıcı arkadaşlara kurasız olarak yer de vereceğim" dedi.

ESNAF MEMNUN

Yıllar boyu biriken dertlerinin artık keşmekeşe dönüştüğünü söyleyen esnaflar ise Başkan Karabağ'a teşekkür ederek "Sorunlarımızı aktaracak, bizi dinleyecek ve çözüm bulacak bir muhatap yıllarca bulamadık. Sürekli zabıtayla ve vatandaşla karşı karşıya geldik. Hep kavgacı ve gürültücü göründük. Artık siz varsınız. Buraya kadar gelerek bizi çok memnun ettiniz" dedi.

KARABAĞ GÜMÜŞPALA'YA EL ATTI
KARABAĞ GÜMÜŞPALA'YA EL ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 11:32:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 14:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?