18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAYRAKLI - BAYRAKLI - İZMİR

Ölüm makinesi yakalandı

CİNAYETLERİN KATİL ZANLISI YAKALANDI

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, geçen yıl Ekim ayında darp edilip bıçak ve silahla öldürülen Ertuğrul Araç'ı öldürdüğü iddiasıyla aranan Azat A. saklandığı evde yakalandı. Azat A.'nın, 2006 yılında da iki kişinin öldürülmesi olayına karıştığı, yakalanıp sevk edildiği mahkemede tutuklandığı daha sonra serbest kalıp tutuksuz yargılandığı bildirildi.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, 2 Ekim günü Yamanlar semti Kubilay Caddesi'nde Ertuğrul Araç'ı (31) darp edip bıçakla yaralayan ve tabancayla öldüren dört kişiden biri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Azat A.'nın (33) bir yakınının evinde saklandığını belirledi. Günlerce evin etrafında pusu kuran ekipler, Azat A.'yı önceki gün eve girişi sırasında yakaladı. Aynı olayla ilgili daha önce 3 kişinin yakalanıp sevk edildikleri mahkemece tutuklandıkları belirtildi.

Gözaltına alınan zanlının, 2006 yılında da iki kişinin öldürülmesi olayına karıştığı, yakalanıp sevk edildiği mahkemede tutuklandığı, daha sonra serbest kalıp tutuksuz yargılandığı bildirildi. Azat A.'nın ayrıca, cinayet, silahla yaralama, yağma gibi birçok suçtan da poliste kaydı bulunduğu belirtildi. Azat A., adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2010 Pazar 11:12:01
Güncelleme :11 Nisan 2010 Pazar 13:23:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?