5
Mayıs
2024
Pazar
ÇEŞME - İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Altın Yunus Resort Otel

Altın Yunus Tatil Köyü Adnan Menderes Havaalanına 90 km,İzmir'e 80 km,Çeşme'ye 5 km uzaklıkta Kalem Burnu Mevkiinde yer almaktadır.Masmavi denizi ve muhteşem manzarası ile konuklarına kaliteli hizmet veren 5 yıldızlı bir tatil köyüdür.8 suit,15 marina,39 studio,5 apart,29 marina apart,42 beach apart,300 standart ve 46 superior odaya sahiptir.Merkezi klima, bahçe, tv odası, oyun odası, internet , business center, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, kuyumcu, telefonla doktor, bebek bakıcısı, ücretsiz otopark hizmetleri ile misafirlerine rahat ve konforlu bir tatil sağlamaktadır. Altın Yunus Tatil Köyü misafirlerine açık havuz, kapalı havuz, ısıtmalı havuz, termal havuz, Türk hamamı, sauna, masaj, solaryum, güzellik ve sağlık merkezi, SPA, fitness center, aerobik, masa tenisi, bilardo, disko, gece animasyonu, spor animasyonu, tenis, mini golf, mini futbol, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, bisiklet, okçuluk, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, dalış okulu, muz, jet ski, kano, rüzgar sörfü gibi aktivitelerdende yararlanma imkanı sunmaktadır. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren Altın Yunus Tatil Köyü, kahvaltı salonu, pastane, lobi bar, snack bar, havuz bar, sahil bar, teras bar, restaurant bar, 1 alakart restoran, 1 açık büfe restoran, 1000 kişi kapasiteli 2 açık restoran, 600 kişi kapasiteli 2 kapalı restoran ve 1 balo salonu restoranında Türk ve dünya mutfağının eşsiz tatlarını sizlerler buluşturmaktadır. Min 2000 kişi kapasiteli tam donanımlı 9 toplantı odasında bulunan Tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, televizyon, simultane çeviri sistemi ile toplantı ve kongreleriniz icin hizmetinizdedir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Boyalik Mevkii / Çeşme / İzmir
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 232 723 12 50
Faks :+90 232 723 22 42
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.