5
Mayıs
2024
Pazar
ÇEŞME - İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Grand Hotel Ontur

Çeşme, Dalyan, Grek tarzı evleri, termal merkezleri, balıkçı barınağı ve doğasıyla bir aile sıcaklığı ile sizi sarmalar.
Yaşadığınız doyumsuz huzur ve dinginlik alıp götürür sizi. Masallar anlatılır sokaklarında, Sakız Adası'nı seyre dalıp Helena'yı düşünüverirsiniz yüreğinizde...
Grand Hotel Ontur'da yukarıdaki huzur ve dinginliğin yanı sıra modern bir şehrin olanaklarından faydalanıp bir kentli gibi de yaşayabilirsiniz.
Grand Hotel Ontur, Dalyan uç burnunda, odaları Ege Denizi ve Sakız Adası manzaralı olan 5 yıldızlı delüxe sahip bir hoteldir.

Çağdaş bir mimari ve otelcilik anlayışı ile inşa edilen Grand Hotel Ontur'un tüm odaları muhteşem deniz manzaralıdır. 24 saat hizmetinizde olacak oda servisi ile balkonunuzun doyumsuz manzarasının keyfini yaşayacaksınız. Deniz manzaralı 158 geniş ve lüks standart odanın yanısıra, 26 connected room, 1 adet Kral Dairesi, 1 adet VIP Suiti ve 14 sigara içilmeyen odası sizlerin hizmetindedir.

Modern bir dekorasyon anlayışı ile lüks bir şekilde dekore edilmiş tüm odalarında; duvardan duvara halı, tv, minibar, saç kurutma makinesi, ısıtma ve serinletme sistemleri, anında tüm dünya ülkeleriyle bağlantı kurabileceğiniz otomatik telefon sistemi, elektronik kasa ve yangın söndürme sistemi mevcuttur. 
İzmir Uluslararası Adnan Menderes Havaalanına 95 km, İzmir şehir merkezine (Konak) 115 km uzaklıktadır.
Grand Hotel Ontur'dan, Pamukkale'ye, Efes'e, Meryem Ana'ya, Didimo'ya, Priene'ye, Milet'e, Bergama'ya günü birlik ziyaretler, Çeşme yakınlarındaki adalara yat gezileri yapabilirsiniz.

İlgili Kişi :
Adres1 :Cumhuriyet Mah.4330/3 Sk. No:63/A Dalyan, Çeşme/izmir
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (232) 724 00 11
Faks :+90 (232) 724 84 22
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.