5
Mayıs
2024
Pazar
ÇEŞME - İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Pırıl Otel Thermal & Beauty SPA

5 Yıldızlı Pırıl Otel Thermaland Beauty İzmir Adnan Menderes Hava Alanı 80 km, Alaçatı 10 km, Ayayorgi 4 km. Denize 600 m mesafede yer almaktadır. 10 sigara içilmeyen odası, 69 standart odası, 13 aile odası, 3 kral dairesi, 18 junior suit, 36 dubleks odası, 1 özürlü odası, 139 toplam odası ile 350 yatak kapasitesine sahip otel'in odalarında Split klima, duş, küvet, banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon, direk telefon, müzik yayını, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu tv bulunmaktadır. Pırıl Otel Thermaland Beauty 5 Yıldız standarlarında misafirlerine Kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, ücretli bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, split klima, merkezi ısıtma, bahçe, tv köşesi, oyun odası, internet bağlantısı hizmetinize sunulmaktadır. Ayrıca Sporve Rekreasyonlarınız için sauna, masaj, jakuzi, güzellik ve sağlık merkezi, SPA, fitness center, masa tenisi, bilardo, gece klübü, jogging, açık havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, termal havuz, Türk hamamı mevcuttur. Dünya Mutfağından sunduğu menüleri ile 280 kişilik 2 açık restoran, 250 kişilik 2 kapalı restoran, havuz bar, restaurant bar, kahvaltı salonu, lobi bar, snack bar, alakart ve açık büfe servis hizmeti vermektedir. 450 kişilik 3 toplantı odası, en büyük salon kapasitesi 300 kişilik, 300 kişilik Balo Salonu, mikrofon, DVD player, televizyon, klima, tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon ile Toplantı/Kongrelerinize cevep verebilecek kapasitededir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Çevre Yolu / Çeşme / İzmir
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 232 712 75 74
Faks :+90 232 712 79 53
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.