6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇEŞME - İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Çeşme Altın Yunus Bio Thermal Otel

Deniz manzaralı 158 ve Bahçe manzaralı 161 odadan oluşan toplam 319 konforlu ve özel olarak sizler için hazırlanmış standart odalarımız 28 m2’dir. Tüm standart odalarda uydu TV, minibar, merkezi sistem klima (hava şartlarına bağlı olarak), saç kurutma makinası, telefon, emanet kasa (ücretsiz) bulunmaktadır. Yerler laminant parke kaplı olup, ilk dört bloktaki odalarda yatak olabilen kanepeler mevcuttur.

Standart oda banyoları fayans kaplı olup küvetlidir. Banyolarımızda telefon mevcuttur. Bütün standart odaların kapıları elektronik kartla açılıp, elektrikler ise enerji saver’a konulan elektronik kart ile çalışır. 

Çeşme’nin turkuaz denizi ve bembeyaz kumsalında sizi bekleyen Altın Yunus’ta yorucu iş hayatının stresini atarak dinlenip aynı zamanda sizin ve çocuklarınızın eğlenebileceği rüyalarınızdaki tatili gerçeğe dönüştürmeye ne dersiniz?

Altın Yunus da gün boyu spor aktiviteleri,animasyon gösterileri,canlı müzik performansları,çocuk kulübü ve fun kulübüyle unutulmaz bir tatil sizi bekliyor.

Animasyon Aktiviteleri
Tenis Kulübü

Dalış Okulu
Plaj Voleybolu

Su Sporları Merkezi
Basketbol

Konulu Müzikaller
Çocuk Gösterileri

Dans Gösterileri
Süpriz Partiler

Eğlenceli Yarışmalar
Mini Disco

Siz tatilinizin keyfini çıkartırken çocuklarınızda pedagoji eğitimi almış anaokulu öğretmenlerimiz eşliğinde değişik ülkelerden yeni arkadaşlar edinip, becerilerini geliştirecek ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacak.
Atari, Langırt, Air Hokey, Bilardo, Masa Tenisi, Elektronik Dart, Play Station 2 gibi ücretli oyunların yanı sıra tavla, okey, iskambil, masa oyunları gibi ücretsiz oyunlar da sizi bekliyor 

Altın Yunus ve Çeşme Yöresindeki Termal Suyun Özellikleri

Altın Yunus ve Çeşme yöresindeki termal suyun şifa değeri dünyada eşi bulunmayan özelliğe sahiptir. Örneğin deniz suyu çağımızda ısıtılarak “Tatlı Su” terapi olarak hastalıkların şifasında kullanılmaktadır. Altın Yunus Çeşme ve Şifne yöresindeki termal su deniz suyunun magmaya inerek doğal yoldan ısınıp, dezenfekte olduktan sonra doğal tatlı su terapi ve termal suya dönüşmüş halidir. Bu nedenle şifa değeri Ülkemizde ve Dünyada bulunan tüm termal sulardan daha farklı ve daha etkilidir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Boyalık Mevkii , Kalemburnu - Çeşme / İzmir
Adres2 :
Posta Kodu :35948
Telefon :+90 (232) 723 12 50
Faks :+90 (232) 723 22 52
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.