20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇEŞME - İZMİR

Çeşme - Alaçatı otobüsleri yenilendi

ÇEŞME ALAÇATI OTOBÜSLERİ YENİLENDİ

Çeşme - Alaçatı otobüslerinde yolcuların rahat ve konforlu bir seyahat edebilmelerini amaçlayan, Çeşme seyahat Kooperatifi üyeleri otobüs filosunu yeniledi.

Çeşme - Alaçatı otobüslerinde yolcuların rahat ve konforlu bir seyahat edebilmelerini amaçlayan kooperatif üyeleri, otobüslerini yeniledi. Kooperatif Başkanı Erkan Barbun hizmet veren 74 Otobüsün yenilenerek, daha modern, daha konforlu ve daha güvenli bir hale getirildiğini söyledi. Bu araçlar içerisinde uydu bağlantısının mevcut olduğunu, internet hizmetinin de verilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Barbun, “Amacımız, ilçemize ve halkımıza yakışır şekilde daha kaliteli hizmet vermektir. Bu anlamda araçlarımızı yenileme kararı aldık. Vatandaşlarımız, otobüslerimizde daha rahat seyahat edebilecekleri gibi, yakın bir zamanda internet bağlantısı ve uydu alıcılarımızdan da yararlanabilecekler. Kooperatif bünyesinde toplam 74 araç ile hizmet veriyoruz. Bunlardan hepsi yenilendi. Yolcularımızın bu konforu yaşamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

ÇEŞME ALAÇATI OTOBÜSLERİ YENİLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2011 Salı 11:28:05
Güncelleme :29 Haziran 2011 Çarşamba 09:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?