19
Mayıs
2024
Pazar
ÇEŞME - İZMİR

Çeşmeli turizmcilerin Londra çıkarması

Dünyanın 2. önemli turizm fuarı olan London World Travel Market’e katılan Çeşmeli turizmciler, Kuşadalı turizmcilerle birlikte açtıkları ortak standda tanıtım yaptı.

8-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu ile TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un da katıldığı London WTM 2004’e; Çeşme’den de Çeşme Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel, Başkan Yardımcısı Mustafa Eryaman ve otel yöneticileri iştirak etti.

Turizm ülkelerinin katıldığı fuarda bu yıl Çeşme’nin yükselen değer olduğunu söyleyen ÇEŞTOB Başkanı Veysi Öncel, başta İngiliz seyahat acenteleri olmak üzere birçok acenteyle karşılıklı görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Öncel, "2004 yılında Türkiye’ye 225 bin turist getiren Thomas Cook Seyahat Acentesi ile yapılan görüşmeler sonucu, 2005’te 350 bin, 2006’da ise 450 bin turisti ülkemizde ağırlayacağız. Yaz sezonunda, Adnan Menderes Havaalanı’na 2 sefer ilavesiyle, haftada 7 uçak indirecekler. Dünya devi TUİ ile 2006’dan itibaren Adnan Menderes’e uçak indirmesiyle ilgili olarak ön görüşmeler yapıldı. Bir başka ön görüşme de, Thomson Seyahat Acentesi ile gerçekleşti ve yaşlı İngiliz vatandaşlarının Çeşme’ye getirilip, termal sudan faydalanmaları konusunda prensip anlaşmasına varıldı" dedi.

İZMİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2004 Perşembe 15:48:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?