16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇEŞME - İZMİR

Etekli fotoğraf boşanma sebebi

Çeşme’de N.M. adlı kadın, eski sevgilileriyle görüştüğü, etek giydiği iddiasıyla kocasına boşanma davası açtı. Mahkeme çifti hem boşadı, hem kocanın N.M.’ye 10 bin YTL ödemesine karar verdi.

İZMİR’in Çeşme İlçesi’nde oturan N.M., eşi işadamı M.C.M.’nin ’orta yaş bunalımına’ girip etek giydiğini ve eski sevgililerinden vazgeçmediğini ileri sürerek açtığı boşanma davasını kazandı.

Çeşmeli işadamı M.C.M., 2005 yılında N.M. ile evlendi. Çiftin evlilikleri çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle henüz ilk yılında çatırdamaya başladı. Sonunda N.M., İzmir 11’inci Aile Mahkemesi’ne başvurarak ’şiddetli geçimsizlik’ gerekçesiyle boşanma davası açtı.

ETEKLİ FOTOĞRAF DELİL OLDU

N.M., dava dilekçesinde eşi M.C.M.’nin başka kadınlarla ve özellikle eski sevgilileriyle görüşmeye devam ettiğini, evlilik birliğine uygun davranışlarda bulunmadığını öne sürdü. N.M. bu iddiasına kanıt olarak, eşinin başka kadınlarla çekilen fotoğraflarını mahkemeye sundu. N.M. ayrıca, M.C.M’ye ait olduğunu iddia ettiği, kocasının etek giymiş fotoğraflarını da mahkemeye sunup, "Eşim orta yaş bunalımı geçirmektedir. Şiddetli geçimsizlik nedenlerinden biri de budur" iddiasında bulundu.

İDDİA ÜZERİNE ÇEKTİRDİM

İşadamı M.C.M. ise avukatı aracılığıyla verdiği cevap dilekçesinde, eşinin aşırı kıskanç bir yapıya sahip olduğunu ve bu nedenle evlilik birliğinin yıprandığını savundu. M.C.M., etekli fotoğrafın da bir yılbaşı akşamı arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine çekildiğini, başka türlü bir anlamı olmadığını söyledi. Karar duruşmasında çifti boşayan hákim, M.C.M.’nin eşine 7 bin YTL maddi ve manevi tazminat ile bir defaya mahsus 3 bin YTL ’yoksulluk nafakası’ ödemesine karar verdi
Hürriyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2007 Pazartesi 13:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?