18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇEŞME - İZMİR

Fatih Koleji'nden anlamlı gece

İzmir Özel Fatih Koleji Mezunlar Derneği’nin öncülüğünde düzenlenen gecede, mezunlar Çeşme Altınyunus Otel’de biraraya geldi. Eski günleri yad eden okul arkadaşları, bol bol sohbet etti. 40. yılını kutlayan Fatih Koleji’nin en eski mezunları da geceye katıldı.

Eski öğrencilerine hitap eden Doğanata Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Doğanata, "Mezunlar Gecesi"nin, Avrupa Birliği’nden müzakere tarihi alındığı günlere denk gelmesinden mutluluk duyduğunu söyledi. Fatih Koleji’nin bir aile olduğunu belirten Doğanata, Fatih Koleji’nin 40. yılını doldurduğu şu sıralarda mezunlarının tüm Türkiye’ye yayıldığını ve çok büyük bir aile haline geldiğini kaydetti. Fatih Koleji’nin çok büyük başarılara imza attığını da kaydeden Necdet Doğanata, öğrencilerinin ülke ve dünya çapında büyük başarılar gösterdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından, Fatih Koleji Mezunlar Derneği’nin ilk yöneticilerine teşekkür plaketleri verildi. Eski fotoğraflardan hazırlanan video gösterisi de ilgiyle izlendi. Siyah beyaz fotoğraflarda öğrencilik günlerini yeniden yaşayan Fatih Kolejliler, adeta geçmişe bir yolculuk yaptı.

Hep birlikte yenen akşam yemeğinden sonra canlı müzik eşliğinde pisti dolduran mezunlar ilk olarak öğrencilik yıllarında popüler olan şarkılara eşlik etti. Ardından piste çıkan eski dostlar, valsten tangoya, zeybekten oryantale kadar sergiledikleri danslarla hünerlerini gösterdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde halaylar çeken mezunlar, finali 10. Yıl Marşı ile yaptı.
Geceden elde edilen gelirin ise Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Servisi’ne bağışlanacağı bildirildi. Hem eski günleri yad eden hem eğlenen mezunlar, bu vesileyle de onkoloji servisinde tedavi görmekte olan miniklere de katkı sağlamış oldular.

İzmir
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 13:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?