24
Mayıs
2024
Cuma
ÇEŞME - İZMİR

Tümer Çeşme'de stres atıyor

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Tümer Metin, Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesiyle bir çıkış yakaladıklarını belirterek, iyi bir hazırlık döneminin ardından yeni sezona bomba gibi gireceklerini söyledi.

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Tümer Metin, Çeşme Sheraton Otel’de sezonun yorgunluğunu atıyor. Tümer Metin, Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesiyle birlikte çıkış yakaladıklarını belirterek, "Rıza hocanın göreve gelmesiyle ikinci yarının en çok puan kazanan takımı olduk. Ligin ikinci yarısında yakaladığımız uyumun bu sezon en büyük silahımız olacağını düşünüyorum. Ligin ilk haftaları çok önemli. Bunun için de ilk haftalarda alacağımız puanlar, ondan sonraki haftalara umutla bakmamızı ve takımın motive olmasını sağlayacak. İyi bir hazırlık döneminin ardından yeni sezona bomba gibi başlayacağız" dedi.

Yeni transferler Ali Tandoğan ve Youla’nın kalitelerinin ortada olduğunu ve Beşiktaş’a faydalı olacaklarını söyleyen Tümer, "İkisi de daha önceden Rıza hoca ile çalışmış arkadaşlar. Kaliteleri tartışılmaz. Umarım geldikleri kulüpdeki performanslarının üstüne çıkarak Beşiktaş’a daha faydalı olurlar" diye konuştu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Kazakistan karşısında aldığı farklı galibiyetle Yunanistan maçı sonrası oluşan karabulutları dağıttığını kaydeden Tümer, "Milli takım Yunanistan maçıyla çok büyük avantaj kaybetmişti. Ama futbolda her an herşeyin değişebileceğini Kazakistan galibiyetiyle bir kez daha gördük. Kazakistan galibiyetiyle Yunanistan maçının ardından Milli takımın üzerinde toplanan karabulutlar dağılmış oldu. Ukrayna’nın Yunanistan’ı Yunanistan’da yenmesi, bizim de Kazakistan’ı yenerek ikinci sıraya yerleşmemiz bizleri Dünya Kupası yolunda yeniden umutlandırdı. Ama önemli olan önümüzdeki maçlarda bu sırayı koruyarak 2006 Dünya Kupası’na gidebilmek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2005 Cuma 12:48:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?