19
Mayıs
2024
Pazar
FOÇA - İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel Club Phokaia

Uzman personeli ve kusursuz hizmetiyle Hotel Club Phokaia'da hayatın ritmine yetişemeyeceksiniz. Burada sizleri başka bir dünya karşılayacak.

Enfes yemekleri, çılgınca eğlenebileceğiniz mekanları yaz-kış sizler için düzenlenen özel günleri ve doğasıyla sizlere unutulmaz bir tatil yaşatmayı vaat ediyoruz.

Tesislerimizin içinde yer aldığı 60 dönümlük alan içerisinde doğayla içiçe huzur dolu yürüyüşler ve jogging yapabilirsiniz. 
Her yaşa ve zevke uygun olarak tasarlanmış, her türlü konforu bulabileceğiniz odalarımızda tatilin keyfini çıkaracak, tarihin büyüsüne kendinizi kaptıracak, sonsuz bir özgürlük duygusuyla unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Beklentilerinizin tamamının karşılandığını ve hedeflediğinizin ötesine geçtiğinizi farkedeceksiniz.

83 deniz manzaralı, 69 bahçe manzaralı ve 20 havuz manzaralı olmak üzere farklı konforlarda ve farklı zevklere hitap edebilecek şekilde tasarlanmış toplam 400 yatak kapasiteli 172 oda ile Hotel Club Phokaia Yaz-Kış hizmetinizde olmaya devam etmektedir...

İlgili Kişi :
Adres1 :İsmet Paşa Mah. 2. Mersinaki Koyu E.Foça - İzmir
Adres2 :
Posta Kodu :35680
Telefon :+90 232 812 80 80
Faks :+90 232 812 80 90
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.