22
Mayıs
2024
Çarşamba
FOÇA - İZMİR

Armağan'ın konserinde izdiham

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy ile geçen hafta Çeşme'de evlenen Popstar Alaturka Yarışması'nın finalisti Armağan Uzun'un düğün sonrası ilk konserinde izdiham yaşandı.

İzmir'in Foça ilçesi Yeni Foça beldesindeki Ti Cafe'de sahneye çıkan Armağan Uzun'u dinlemeye gelen seyirciler sokaklara taştı. Yeni Foçalıların büyük ilgi gösterdiği Armağan'ı ailesi yalnız bırakmadı. Bülent Ersoy ile evliliğinden sonra ilk kez sahneye çıkan Armağan Uzun'u bu gününde babası Cengiz Uzun, annesi Gülsüm ve ağabeyi Arda Uzun yalnız bırakmadı. İkiyüz kişilik kapasitesi olan kafenin dolması ile Armağan'ı dinlemeye gelen hayranları caddeye taştı. Bilet fiyatları 20 YTL olan gecede içeri giremeyen çok sayıda kişi konseri tellerin ardından izlemek zorunda kaldı.

Geceye Bülent Ersoy'un sevilen parçası "Biz Ayrılamayız" ile başlayan Armağan Uzun, hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Konser sonrası basın mensuplarının Bülent Ersoy ile evliliği konusundaki sorularını cevapsız bırakan Armağan Uzun'un parmağında alyans olmaması dikkat çekti.
iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 18:59:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?